Chunky Cheeze (Sagarmatha Seeds) feminized

Sagarmantha's nieuwste creatie heeft een chunky naam en is ook chunky (stevig) van aard. Ze is een echte knaller. Ze wordt geprezen om haar pracht en hoge rendement. Chunky Cheeze grijpt echt je aandacht (en je neusgaten). Ze is prachtig om naar te kijken, ze ontwikkelt zich tot een kerstboomvorm, en doet iedereen versteld staan van haar vorstige toppen. Je zult helemaal weg zijn van Cheeze.

35,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 35.00
  • Aantal zaden: 5 € 35.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sagarmatha Seeds - Chunky Cheeze: Snelbloeiende en uniek smakende Skunk

Deze potente skunk komt uit de originele genenvijver van Big Buddha Seeds en heeft haar weg gevonden naar de uitgebreide wietcatalogus van Sagarmantha Seeds. Ze is speciaal geselecteerd om haar onderscheidende geur en haar hoge rendement. Chunky Cheese feminized is een nostalgische flits uit de jaren 80.

Chunky Cheeze groeit krachtig, snel en veerkrachtig, zowel binnen als buiten. Over het algemeen wordt ze binnen zo'n 0,45-0,75 cm hoog - dat betekent dat ze nogal een compacte plant is. Ze glinstert als een kerstboom en pronkt met een overvloed aan vorstige, plakkerige kristallen ballen; ook als het geen kerst is, zullen deze je toch in een feeststemming krijgen. Guerrillakwekers met weinig ruimte zullen dit wietwonder zeker in handen willen krijgen.

Met een bloeitijd van 55 dagen en een gemiddelde oogst van 300-375 g/m², voldoet Chunky Cheeze eigenlijk aan alle eisen. Bij cannabiskenners die een voorliefde voor Skunk hebben zal deze prijswinnaar meer dan alleen maar hun behoeften bevredigen (dat geldt ook voor kwekers).

Met haar Indica-Sativa genen, waarmee ze een superbe Skunky stone loslaat, verspreidt Chunky Cheeze vrolijkheid en geluk waar ze maar komt. Haar stone laat je lekker ontspannen achter en wordt gevolgd door een licht cerebrale roes. Chunky Cheeze is de ideale soort om met vrienden en familie te roken.

Merk Sagarmatha Seeds
Genetica Indica/Sativa
Bloeitijd 55 days
Opbrengst Indoor 300-375 g/m2
Hoogte (Indoor) 40-75cm
Oogst (Outdoor) Eind September
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chunky Cheeze (Sagarmatha Seeds) feminized
Chunky Cheeze (Sagarmatha Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.