Indica XXL (Sagarmatha Seeds) feminized

Indica XXL van Sagarmatha is de crème de la crème van de Indicagewassen en het resultaat van het fuseren van twee Indica zwaargewichten tot één verbluffende soort. Ze zit vol met kracht, snelheid en prestatievermogen, dit feminized fenomeen doet andere Indicavariëteiten groen zien van jaloezie. Ze wordt bevolkt door een overvloed aan glinsterende toppen en prikkelt je van top tot teen.

35,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 35.00
  • Aantal zaden: 5 € 35.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sagarmatha Seeds - Indica XXL: Sterke, zeer harsige Indica

Sagarmatha Seeds heeft met de combinatie van twee van de krachtigste Indica's succesvol een feminized soort van epische proporties gemaakt! Dit is een prachtig voorbeeld van een hoogwaardige Indica, Indica XXL presteert absoluut op het hoogste niveau! Het is niet makkelijk om de juiste woorden te vinden om deze krachtige feeks mee te beschrijven, dus we moeten het doen met gewone taal. Ze groeit solide, biedt een lekkere stone, presteert goed en is behoorlijk robuust, om maar wat goede eigenschappen op te noemen.

Indica XXL pronkt met een dikke en scherpe smaak. Ze verleidt je om haar glanzende, harsige toppen te bewonderen. Die toppen zijn zo harsig dat de bloemen eruit zien alsof ze bijna bezwijken onder al dat glorieuze gewicht.

Indica XXL is Indica van aard (als je dat nog niet geraden had) en groeit snel - ze bloeit in slechts 50 dagen. Haar compacte omvang (0,5-0,75 meter in de binnenkweek) is op geen manier een beperking voor haar superbe groei en hartige opbrengsten. Kwekers kunnen voor hun lichte inspanningen alles verwachten rond de 300 g/m² topkwaliteit cannabis.

Na een vermoeiende en lange dag is er geen betere manier om te ontspannen dan een paar hijsen te nemen van deze verbluffende Indica. Indica XXL brengt je alle ontspanning die je nodig hebt.

Merk Sagarmatha Seeds
Genetica Indica
Bloeitijd 50-55 days
Opbrengst Indoor 300 g/m2
Hoogte (Indoor) 50-75cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Indica XXL (Sagarmatha Seeds) feminized
Indica XXL (Sagarmatha Seeds) feminized