Spicy White Devil (Samsara Seeds) feminized

Als creatie van Samsara Seeds is deze feminized Spicy White Devil een hybride resultaat van Jack Herer en een van de sterkste Sativa's gecombineerd met de Original Blueberry soort in een genotypeverhouding van 65% Sativa en 35 % Indica. Deze cannabissoort heeft, volgens de kweker, perfecte eigenschappen om zowel binnen, buiten als in een kas comfortabel te kunnen groeien.

15,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 15.00
  • Aantal zaden: 3 € 15.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Samsara Seeds - Spicy White Devil: Een complexe hybride met 21% THC

White Devil heeft geen nauwkeurig vastgestelde indoor bloeiperiode en in de buitenkweek zal ze tegen het einde van oktober oogstklaar zijn. Vanuit visueel perspectief groeien de planten op tot sterke, struikachtige planten met rode en blauwe tinten en aromatische, compacte toppen. Als je haar de juiste behandeling geeft kan ze heel erg productief en belonend zijn, met majestueuze bladeren vol met geur en blauwe bessen-smaak.

Het Indica genotype geeft deze cannabis een extra boost in productiviteit en zorgt voor indoor resultaten van wel 500 g/m²; buiten kan dat oplopen tot 900 g/plant en een THC-gehalte van 21%. Het consumeren van van deze wiet zal je versteld doen staan met een langdurende en aangename high met een sublieme Sativa dominantie.

Aanbevolen voor als je een sterke en langdurende, transcendentale trip wilt na een nerveuze dag op kantoor. Met Jack Herer als een van haar voorouders, die beroemd is in de Nederlandse apotheken vanwege haar sterke, medicinale eigenschappen, kun je van Spicy White Devil tevens wonderen verwachten.

Merk Samsara Seeds
Genetica 65% Sativa / 35% Indica
Ouders Jack Herer x Blueberry
Bloeitijd 60-70 days
THC 21%
Opbrengst Indoor +500 g/m2
Opbrengst Outdoor max. 900 g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Spicy White Devil (Samsara Seeds) feminized
Spicy White Devil (Samsara Seeds) feminized