Jekyll Passion (Samsara Seeds) feminized

Krachtige Black Domina met speciaal geselecteerde Original Flo stonden aan de wieg van Samsara Seeds' spectaculaire Jekyll Passion. Deze soort heeft een eclectische smaak met fruitige, bloemige en exotische tonen. Haar kracht maakt Jekyll Passion een prima medicinale soort. Met een natuurlijke weerstand tegen schimmel en ongedierte groeit ze gemakkelijk, dus zelfs beginners kunnen profiteren.

19,75 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 19.75
  • Aantal zaden: 3 € 19.75
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Samsara Seeds - Jekyll Passion: Het kweken van krachtig medicijn was nog nooit zo gemakkelijk

Samsara Seeds creëerde Jekyll Passion door het een aantal van hun beste fenotypen van de Original Flo te gebruiken en deze te combineren met de excellentie van een Black Domina moeder. Net als haar Black Domina ouder heeft Jekyll Passion een zeer korte bloeiperiode. Ze heeft ook de indrukwekkende kracht gekregen van haar Mexican en Thai voorouders en ze ontwikkelt stevige takken die gigantische, dichte toppen zullen dragen. De paarse tinten van haar compacte bloemkelken maken Jekyll Passion een lust voor het oog en een ware schoonheid onder de cannabis soorten.

Jekyll Passion is eenvoudig te kweken. Ze groeit snel en wordt groot als je dit toelaat. Met haar natuurlijke weerstand tegen schimmel en gemiddelde weerstand tegen diverse plagen, is ze een zeer goede plant voor beginnende kwekers die snel en zonder gedoe resultaten willen zien. Tijdens haar groei wil ze graag uitdijen, wat haar zeer geschikt maakt voor kweek in een kas. In een korte bloeiperiode van slechts 55-65 dagen, kan ze binnen tot wel 500 g/m² produceren, tegen 900g/plant buiten, aan het begin van oktober.

Gerookt zal Jekyll Passion de smaakpapillen kietelen met een prettige smaak die varieert van bloemig tot fruitig, een duidelijk teken van haar sativa kant. Haar indica en Afghani erfgoed schijnt door met de pittige en exotische smaken van Indian hash, samen met complimenterende, ietwat muntachtige noten.

Dankzij haar THC-gehalte van 18% is haar effect krachtig, euforisch, opwekkend en verkwikkend. Haar kracht maakt Jekyll Passion een ideale medicinale plant die kan helpen bij de behandeling van depressie en diverse stemmingsstoornissen. Jekyll Passion is een soort van topklasse die op alle vlakken zal plezieren.

Merk Samsara Seeds
Genetica 65% Sativa / 35% Indica
Ouders Black Domina x Original Flo
Bloeitijd 60-70 days
THC 18%
Opbrengst Indoor 500-900 g/m2
Oogst (Outdoor) Begin Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jekyll Passion (Samsara Seeds) feminized
Jekyll Passion (Samsara Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.