Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

BLZBud (Seedism Seeds) feminized

BLZBud (Seedism Seeds) feminized

De ervaren kwekers van Seedism hebben met hun laatste cannabiscreatie schijnbaar een topbeest losgelaten. BLZBud is een extreem potente G13 hybride die hoge opbrengsten produceert en zelfs nog hogere highs. Ze zit vol met grapefruit goedheid en heeft zowel kracht als smaak. BLZBud is een exceptioneel snel bloeiende soort (zo'n 9 weken) en verspilt geen tijd.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 5.00/5 (1)

44,00 incl. Btw

33,75 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 33.75 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Seedism Seeds - BLZBud: G13 x Trainwreck x Super Silver Haze

G13 hybride BLZBud weet de lat hoger te leggen (en ook het THC-gehalte). Deze soort is niet voor watjes. Deze fijne, harmonieuze cocktail van eersteklas genen, G13 x Trainwreck x Super Silver Haze, levert een geestverruimende wiet op. Zo geestverruimend dat zelfs de meest doorgewinterde veteraan op de proef wordt gesteld.

Wietrokers met een scherpe blik zullen merken dat BLZBud een groeipatroon heeft dat heel sterk lijkt op dat van een Indica, met grote bladeren en compacte internoden. BLZBud heeft een bloeitijd van 9 weken. Haar zeer harsige nageslacht geeft een hemelse geur af van een fruitige pracht.

BLZBud is een getalenteerde plant en blinkt uit als het op de oogst aankomt, dan produceert ze fenomenale hoeveelheden hoogkwalitatieve wiet in een relatief korte tijdspanne. Kwekers kunnen een opbrengt van 500-600 g/m2 verwachten.

Als het op de smaak aankomt, kunnen rokers een tongstrelende, zoete, zure en pittige smaak verwachten. Als je haar inhaleert, presenteert ze een milde, dikke, maar wel zachte rook, net alsof je een vloeistof drinkt. Bij het uitademen blijft er een subtiele maar zoete nasmaak op je lippen hangen.

BLZBud is een absoluut beest. Het begin van haar immense high voel je bijna direct. Daarna laat ze een intense, cerebrale roes op je los die langzaam overgaat in een euforische zegening. Rokers die niet gewend zijn aan dit hoge gehalte aan THC moeten het rustig aan doen met deze soort of kiezen voor een minder intens wietje.


Merk Seedism Seeds
Genetica Indica/Sativa
Ouders G13 x Trainwreck x Super Silver Haze
Bloeitijd 9-10 weeks
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Oogst (Outdoor) Begin Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   


  Door op 06/Jan/2016 :
  (5)

  Titel : Good luck finding this!
  Reactie : This was as hard to track down as chicken teeth. Zamnesia's seed bank is huge and the prices cheaper than all my local seedbanks. I ordered the seeds shortly before Xmas and they came quickly, well concealed with some nice freebies. Recommended seller and I will be back for more. BLZBud is a hugely recommended strain giving insane yields and potency. I can't wait...


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.