Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Killa-Watt (Seedism) feminized

Killa-Watt (Seedism) feminized

Killer-Watt van Seedism Seeds is een elektrificerende Hindukush en is klaar om aan te vallen. Dit is een hybride van een verbazende kwaliteit. Echt een smakelijke soort die tevens zeer potent is en in staat tot one-hit KO stones. Killa-Watt levert een zoete injectie op die lang na het roken blijft nahangen en een duidelijke hasjnasmaak heeft. Dit hoogrenderende talent heeft oogsten van 900 g/m².

Voorraadstatus: Uit het assortiment

45,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 45.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Seedism - Killa-Watt: Een snelbloeiende plant met een sterke hasjondertoon

Killa-Watt van Seedism Seeds is een killa' gewas en een extreem levendige groeier die als een onstopbare trein is. Dit is een speciale mix van Hindukush en Skunk #1, deze feminized nieuwkomer levert fantastische opbrengsten op, gigantische toppen en ongelooflijke highs.

Kwekers die graag hebben dat hun planten niet zo veel uitrekken zullen Killa-Watt een ideale keus vinden. Haar nogal compacte aard betekent dat zelfs guerrillakwekers met haar overweg kunnen. Killa-Watt is absoluut een killer als het op potentie aankomt, ze pronkt met de kwaliteiten van een one-hit wonder wiet. Als je haar onzorgvuldig rookt, haalt ze je neer - dus wees gewaarschuwd, zelfs de meest doorgewinterde roker zal overvallen worden.

Killa-Watt biedt een zoet en smakelijk gerecht dat bestaat uit luxe karamel en sterke hasj ondertonen. Cannabiskenners moeten wel gaan kwijlen van haar wellustige smaak en verleidelijke geur. Haar CBD-gehalte is hoog, Killa-Watt is een goede genezer, maar ook een effectieve moordenaar. Medicinale marihuanagebruikers zullen wel merken da ze erg effectief is als het gaat om het verlichten van symptomen van stress, angst, spierspanning en chronische pijn (om maar wat te noemen).

Met haar solide genen is Killa-Watt geen slungel als het op de groei aankomt. Met haar snelle en levendige kenmerken raast ze voort en bloeit ze in slechts 8 weken. Kwekers kunnen ook zeer hoge opbrengsten verwachten. Als je haar kweekt onder de juiste omstandigheden kan Killa-Watt een oogst opleveren van zo'n 400-600 g/m² geweldige wiet.


Merk Seedism Seeds
Genetica Mostly Indica
Ouders Hindu Kush x Skunk 1
Bloeitijd 8-9 weeks
THC Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Oogst (Outdoor) Begin Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook:

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.