Super Silver Haze (Sensation Seeds) feminized

Super Silver Haze wordt al meer dan twintig jaar gekweekt en geliefd. En niet zomaar. Ze is een super sativa, rijkelijk bedeeld met vette, compacte toppen die zijn bedekt met een dikke laag trichomen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensation Seeds - Super Silver Haze: Buitengewoon prikkelend

Super Silver Haze bestaat nu meer dan twintig jaar en staat nog steeds in de wereldwijde marihuana top tien. En niet voor niets. Deze indrukwekkende en krachtige cannabis soort is het perfecte voorbeeld van cannabis kwekerskunst. Drie majestueuze soorten, allemaal bedwelmend op zichzelf, zijn gekruist tot een plant met een verwoestend effect. Een mengsel van Skunk #1, Northern Lights #5 en een oorspronkelijke Haze heeft bewezen een doorslaand succes te zijn. Het resultaat is een super sativa met duidelijke indica eigenschappen.

De op het eerste gezicht typische sativa laat een indica invloed zien als we kijken naar de internoden-afstand. Ook als we de dicht op elkaar geplakte toppen en de snelle rijpingstijd bekijken. De trichomen zitten compact op elkaar en geven de volgroeide toppen een zilveren, lavendelkleuren glans en een geelbruine kleur met grijstinten. Harsklieren bedekken de kleine bladeren en de meeste grotere bladeren volledig. Dus zelfs het trimmen is een fijne bezigheid. Dit maakt Super Silver Haze een favoriet voor het maken van extracties.

Binnen, als de hoofdcola is getopt en de plant is gescrogget, produceert Super Silver Haze een bos aan gelijkmatige spoel-vormige toppen. Als ze buiten is getopt, van onderen is gesnoeid en genoeg ruimte heeft voor de wortels, kun je weelderige planten verwachten. De sativa genen reageren op zonlicht met een sterke groei. Plantenkooien en ondersteuning zijn een must. Zodra de plant begint te groeien, verwacht dan dat ze zich erg uitstrekt. Zowel binnen als buiten.

Super Silver Haze is niet voor watjes, ze veroorzaakt een snel effect, vergelijkbaar met dat van milde paddo's. De uitgeharde keiharde toppen doen je denken aan skunk en dennen, aan de geur die regen veroorzaakt op droge grond en aan citrus, en kan je stemming aanzienlijk verbeteren. Na inhalatie krijg je eerst een aangenaam 'alles is goed' gevoel dat zich in de hersencellen vestigt. Vervolgens kruipt een sterke stone in de kleine hersenen. Super Silver Haze kan ieder negatief gevoel verdrijven middels een zijdezachte, natuurlijke rookervaring. Geef je over en je zal je in een kamer bevinden, in de ruimte staren, over je hoofd krabben, en je proberen te bedenken hoe je er bent beland.

Super Silver Haze (Sensation Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensation Seeds
Ouders Haze x Skunk x Northern Light
Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) 220cm
Opbrengst Indoor Tot 700g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super Silver Haze (Sensation Seeds) feminized
Super Silver Haze (Sensation Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.