AK 47 (Sensation Seeds) feminized

(1)

Als je van cannabis houdt, dan bestaat de kans dat je al een AK-47 hebt gerookt, aangezien AK-47 een extreem populaire en bekende cannabis soort is. Sensation Seeds presenteert hun nieuwe versie van deze bekroonde klassieker die schittert met serieuze kracht en een geweldige en complexe combinatie van smaken. Deze AK-47 variant biedt een grandioze rookervaring en is ook gemakkelijk te kweken!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensation Seeds - AK 47: Veelzijdige Fantastische AK-47 Variant

Als je aan een ervaren cannabis liefhebber vraagt om een goede nachtelijke rooksessie, dan is het waarschijnlijk dat hij of zij je een AK-47 aanbeveelt. AK-47, de legendarische soort die bestaat uit de beste Mexicaanse, Colombiaanse, Afghaanse en Thaise genetica, staat bekend om haar kalmerende en ultra ontspannen rookervaring, waarbij je een aangename cerebrale high krijgt omdat ze voor 60% sativa is, naast een aantal andere uitstekende kwaliteiten.

De variant van Sensation Seeds van de goede oude AK-47 levert ons alle AK schoonheid in deze gemakkelijk te kweken skunky en harsrijke kruising. Zelfs minder ervaren cannabis kwekers ervaren geen problemen met het kweken van deze plant, wat ze zonder gedoe zowel binnen als buiten kunnen doen. Binnen wordt AK-47 80-140cm hoog, terwijl ze buiten iets groter wordt, ongeveer 130-170cm hoog in optimale omstandigheden. Dit is precies het juiste formaat voor aanzienlijke oogsten van maximaal 575/m² binnen en tot 650g buiten, waarbij ze nog steeds vrij gemakkelijk te onderhouden is. AK-47 schittert ook met een goede harsproductie, waarbij haar compacte toppen gedurende de bloei van ongeveer 8-9 weken worden bedekt met lagen sprankelende hars.

Het kweken van AK-47 vereist geen speciale vaardigheden en kennis, maar houd er rekening mee dat ze een zeer intens skunky aroma aanmaakt tijdens de bloei. Zorg er dan ook voor dat je een reukverdrijver in huis hebt als je haar in de buurt van mensen kweekt.

In 1999 was AK-47 een van de krachtigste soorten met de hoogste THC-gehalten gemeten in het lab, hoewel dit record nu is verslagen door nieuwere soorten. Toch is AK-47 nog steeds een zeer sterke Sativa dominante kruising. Dankzij haar kracht en sterke effect en haar andere kwaliteiten heeft ze een ontelbaar aantal prijzen gewonnen sinds haar opkomst eind jaren '90. Ze sleept nog steeds awards binnen, zo won ze onlangs de 3e prijs op de High Times Cannabis Cub in 2011 in Amsterdam in de kruising categorie.

AK-47 is je typische "nachtelijke" rookwaar, waar je waarschijnlijk het beste van kunt genieten aan het einde van de dag. Haar ontspannen en kalmerende effect is sterk en erg langdurig, perfect om te chillen, films te kijken en te slapen. Dankzij haar kracht is ze ook geschikt voor medicinale gebruikers die op zoek zijn naar een sterk kruid om kwalen tegen te gaan zoals stress, slapeloosheid, maar ook chronische pijn en spierspanningen.

Het uitstekende veelzijdige smaakprofiel van AK-47 belichaamt haar diverse genetica die afkomstig zijn van de beste soorten ter wereld. Ze schittert met een zoete en bloemige smaak met citroenen ondertonen en subtiele vleugjes aards hout, die wordt afgemaakt met een sprankje kruiden.

Ak-47 van Sensation Seeds is een uitstekende AK-47 variant die ons nog maar eens laat zien waarom deze klassieker nog steeds een favoriet is voor velen. Je kunt niet de fout ingaan met een AK-47, dus kweek haar en geniet ervan!

AK 47 (Sensation Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensation Seeds
Ouders Critical+ x Critical x Resistant Phenotype
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) 170cm
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    15/Jan/2023

    Ak 47
    Goût excellent , très bon rendement en extérieur Facile à cultivé, rapide et résistante à la moisissure ; je la recommande !

    J. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AK 47 (Sensation Seeds) feminized
AK 47 (Sensation Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.