White Widow (Sensation Seeds) feminized

De kwekers bij Sensation Seeds namen een Elite kloon van White Widow uit de late jaren negentig om hun versie van deze populaire soort te maken. Het resultaat is een spectaculair productieve indica hybride met een superbe smaak die een extreem ontspannende high geeft. Je kunt haar bijna overal kweken, ook in koudere klimaten waar ze je nog steeds een mooie oogst van premium WW goedheid zal geven.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensation Seeds – White Widow: Legendarische WW High, Smaak & Productie

Sensation Seeds wilde niet zomaar weer een White Widow kloon creëren. Met behulp van een Elite kloon uit 1997 maakten ze een excellente variant van deze hybride die opvalt door een aantal kwaliteiten. Net als de originele White Widow uit de jaren negentig is een van die kwaliteiten de spectaculaire harsproductie die deze soort haar naam gaf. Tijdens haar groei produceert ze een overvloed aan aromatische, witachtige, fonkelende kristallen; een kenmerkende eigenschap die je een voorproefje geeft van de spectaculaire potentie als je haar gaat roken!

Deze opmerkelijk robuuste indica-dominante plant (65% indica) kan zonder veel moeite binnen of buiten worden gekweekt. Dit maakt haar ook een goede keuze voor minder ervaren kwekers. Binnen wordt ze, wanneer ze onder een 600W licht gezet wordt, doorgaans 60-110cm. Dus je kunt haar in bijna elke maat tent of kas kweken. Ze zal je goede opbrengsten geven tot 600g/m². Wanneer je White Widow buiten kweekt, kan ze veel groter worden, onder goede condities tot 235cm met een opbrengst om naar uit te kijken tot 950g per plant. Haar bloeiperiode is 8-9 weken. Wat White Widow zo speciaal maakt, is dat ze ook goed groeit in koudere klimaten zoals in het Verenigd Koninkrijk of andere plekken in Noord Europa. Maar de beste opbrengst zal ze geven in warmere regionen waar ze veel zon krijgt.

White Widow‘s aroma is fris en bloemig en heeft een licht bitterzoete smaak met een fijne fruitige nasmaak. Ze geeft een heerlijk fysiek effect van diepe ontspanning en heeft door haar potentie ook een goede medicinale werking. White Widow kan gebruikt worden bij de verlichting van veel aandoeningen, zowel fysieke als psychische. Ze kan helpen bij pijnverlichting, spierspanning, slaap problemen, stress, slapeloosheid en veel andere gezondheidsaandoeningen.

Hoewel White Widow niet een nieuwe soort is, is ze door haar kwaliteiten nog steeds erg geliefd in de vele Nederlandse coffee shops. Dit alleen is al bewijs dat White Widow ook vandaag nog een uitstekende keuze is wanneer je op zoek bent naar een goede indica om te kweken. Je kunt absoluut niet verkeerd gaan met de fantastische White Widow versie van Sensation Seeds!

White Widow (Sensation Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensation Seeds
Ouders White Widow
Genetica 65% Indica / 35% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 240cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 950g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow (Sensation Seeds) feminized
White Widow (Sensation Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.