Sensation Victory (Sensation Seeds) feminized

(1)

Een volwassen Sensation Victory moet je zien om te geloven. Ongelooflijk vette en zware toppen stralen een zoet aroma uit en laten takken doorbuigen. Medicinale en recreatieve indica fans zullen in hun nopjes zijn met deze hoogproductieve soort.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensation Seeds - Sensation Victory: Als grote toppen ertoe doen

Sensation Victory is een unieke indica. Ze is ontstaan uit drie verschillende indica soorten die op hun eigen manier allemaal legendes zijn. Maple Leaf is een beroemde hasj plant. Ze heeft een lange geschiedenis en combineert het beste van Afghani genetica uit de koude oorlog. Blueblack is in mysterie gehuld, maar mag gerust een eersteklas indica worden genoemd. Dit krachtige duo wordt aangevuld met de klassieke White Rhino. Deze eclectische mix zorgt voor een exotisch uitziende plant met vuistgrote toppen die rijpen in slechts 7-8 weken.

Deze indica sluit geen compromissen en maakt indruk met een opvallende, soepele cream caramel smaak. De niet getopte hoofdcola van de volwassen plant bestaat uit clusters toppen met het formaat van een blikje frisdrank; je moet het zien om te geloven. Dit is een soort die opvalt in de wereld van de indica's. Sensation Victory bezit ook zoete, aardse aroma's die hinten naar de hasj-achtige kracht van de effecten die volgen. Dankzij het hoge CBD-niveau is dit ook een ideale medicinale soort. Het hoge THC-niveau maakt deze soort een recreatieve one-stop-shop om je geest even uit te schakelen en zwaar te ontspannen.

Sensation Victory is een ware droom voor serieuze indica fans. Ze vertoont hybride kracht en ontwikkelt zich razendsnel, volgens het traditionele indica silhouet. Deze soort lijkt perfect aangepast te zijn om binnen te worden gekweekt, maar zal buiten ook presteren. Belachelijk vette toppen schitteren met trichomen en zware takken buigen door onder het gigantische, harsachtige gewicht. Deze variant kan buiten eind september worden geoogst (in april in het zuiden) en het is een waar genot om Sensation Victory te zien ontwikkelen. Het knippen van de buit zorgt voor genoeg schaar-charas, zodat je met rode oogjes al genietend de knipsessies doorstaat.

Binnenkwekers mogen zich verheugen op ruim 600g/plant terwijl de buitenkweker kan uitkijken naar een kilo. Sensation Victory zal absoluut de favoriet worden van iedere kweker die haar een kans geeft.

Sensation Victory (Sensation Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensation Seeds
Ouders Green Poison x Chile Indica´s
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 6-7 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 170cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 500g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    09/Mar/2024

    Tip Top
    Alle aufgegangen und wachsen. Im Übrigen war das in den 90ern meine erste große Liebe.

    D. N.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sensation Victory (Sensation Seeds) feminized
Sensation Victory (Sensation Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.