Sensi Skunk (Sensi Seeds) regular

(2)

Kwekers over de hele wereld waarderen de eigenschappen die Skunk No.1 te bieden heeft. Als je zoekt naar een variant die net zo betrouwbaar is, maar een verbeterd smaakprofiel bezit, kan je de klassieke Sensi Skunk overwegen. Deze 80% indica-dominante soort is eenvoudig te kweken, voltooit haar levenscyclus in 45-50 dagen en de smaak is veel zoeter, vergeleken met de traditionele Skunk.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Sensi Skunk: De regular versie van een Skunk variant van wereldklasse

Hoe verbeter je een cannabis soort die extreem dicht bij perfectie komt en over de hele wereld hoog in aanzien staat? Sensi Seeds vond het antwoord op deze vraag in 1991, toen ze een waardige opvolger uitbrachten van Skunk No.1. Ze voelden zich zo zelfverzekerd over deze soort, dat ze haar Sensi Skunk noemden om de fenomenale eigenschappen te benadrukken. Deze Skunk hybride profiteert van een extra-zoete ouder die een nieuwe dimensie heeft toegevoegd aan het smaakprofiel, maar toch de kweekeigenschappen van traditionele Skunk heeft bewaard om de voorspelbaarheid en bevredigende resultaten te behouden.

Sensi Skunk heeft een vergevingsgezind karakter wanneer de omstandigheden niet ideaal zijn, waardoor het hoogst onwaarschijnlijk is tegen problemen aan te lopen tijdens de vegetatieve- of bloeiperiode. De bloeiperiode komt na 45-50 dagen snel tot een einde en kwekers kunnen grote opbrengsten verwachten, zowel binnen als in gematigde buitenomstandigheden onder 42°N. Sensi Skunk is eenvoudig te kweken en vertoont enorme uniformiteit in haar groei, wat helpt de productie te maximaliseren van deze 80% indica-dominante soort. In vergelijking met Skunk No.1, kunnen kwekers grotere bloemkelken en kortere stampers verwachten bij het bestuderen van het eindproduct.

Een ander voordeel van Sensi Skunk is het opmerkelijk zoete en citrusachtige smaakprofiel. Je zou kunnen zeggen dat de prikkelende smaak van Skunk een evolutie heeft doorgemaakt, waardoor ze nog lekkerder geworden is. De zoete citrus twist maakt een groot verschil en leidt tot een verbeterde rookervaring. De high van Sensi Skunk is ongelooflijk krachtig en verzekert gemengde effecten tussen een stevige, lichamelijke stone en een krachtige, cerebrale high. Zorgen maken over een gebrek aan kracht is absoluut zinloos.

Sensi Skunk is wederom een universele soort voor kwekers die zoeken naar een evolutie van Skunk aroma's, uitmuntende betrouwbaarheid en voorspelbare oogsten van hoogwaardige cannabis. De regular versie van Sensi Seeds' beroemde klassieker heeft in 25 jaar tijd nog nooit gefaald in het overtuigen van veeleisende Skunk liefhebbers en is een geweldige keuze voor iedereen die bereid is scherpheid in te ruilen voor zoetheid, zonder concessies te doen als het gaat om de kenmerkende kwaliteiten van Skunk No.1.

Sensi Skunk (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Skunk Hybrid x Skunk 1
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Onderscheidingen Cannabis Champions Cup
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    26/Feb/2023

    Skunk
    The start looks good. But its to soon to know what mama gives. I am gladd to have the original hybrid of the eightees. Thx jimbo

    J. P.
    30/Sep/2021

    Bislang echt zufrieden
    Von den 10 Samen sind 6 gekeimt und 5 gut gewachsen. Die Pflanzen sind sehr gesund und machen kine Probleme, sehen dazu auch sehr schön aus. Die ersten Blütenansätze sehen echt vielversprechend aus, wieteres kann ich noch nicht sagen, da sie gerade erst zu blühen beginnen. Für outdoor hier in Deutschland eher weniger geeignet, außer man kann sie im Herbst in den beheizten Wintergarten stellen und dort zu Ende reifen lassen.

    K. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sensi Skunk (Sensi Seeds) regular
Sensi Skunk (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.