Skunk 1 (Sensi Seeds) regular

De regular versie van Sensi Seeds' Skunk No.1 verbaasde kwekers al in de jaren '80 en is nog steeds een van de beste soorten ooit. Het is bijna onmogelijk een soort te vinden die kan wedijveren met de klassieke 65% indica-dominante Skunk No.1, een soort die de cannabis cultuur vormde. Skunk No.1 heeft een bloeiperiode van 45-50 dagen en zet de standaard in alle aspecten van de groei.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Skunk No. 1: De regular versie van een waar kweekwonder

Skunk No.1 van Sensi Seeds heeft geen introductie nodig; ze verdient een eerbetoon. Er is geen cannabis soort op aarde die meer heeft bijgedragen aan de cannabis cultuur dan Skunk No.1. Bijna veertig jaar na het uitbrengen in de vroege jaren '80, is het einde nog niet in zicht. Gebaseerd op 65% Indica en 35% Sativa genen, combineert deze hybride wereldklasse landrassen uit Centraal- en Zuid-Amerika, Afghanistan en Thailand. Het is niet overdreven om naar Skunk genen te refereren als de Heilige Graal van cannabis.

Het genotype van Skunk No.1 zet de standaard voor betrouwbare groei, uniformiteit en robuustheid. Het is geen verrassing dat veel kwekers tegenwoordig hun genen blijven stabiliseren met deze klassieke cultivar. Skunk No.1 wordt met name gewaardeerd vanwege een buitengewoon hoge top-tot-blad verhouding, een korte bloeiperiode van slechts 45-50 dagen en voor het definiëren van de term hybride kracht, waarmee een verhoogde groeisnelheid wordt bedoeld, verkregen door het kruisen van genetisch verschillende ouders. Het binnenharken van een buitengewoon grote opbrengst is heel gewoon, vanwege grote toppen die de korte internodale ruimtes helemaal uitvullen.

Skunk is een generieke term geworden voor cannabis van hoge kwaliteit, wat al aangeeft dat kracht wel het laatste is om bezorgd over te zijn. Skunk No.1 heeft nooit gefaald om een extra krachtige combinatie te leveren tussen een sterke stone en een cerebrale high. Verondersteld wordt dat miljoenen cannabis rokers over de hele wereld dol zijn op de originele effecten en ook het unieke aromatische profiel waarderen, waarin skunky, musky en aardse overtonen worden gemengd met vleugen jasmijn en zoetzure vruchten.

Als je op zoek bent naar een regular soort met een onberispelijke reputatie en uitmuntende kweekeigenschappen, zou je echt moeten overwegen Skunk No.1 van Sensi Seeds te kweken. Waarom? Omdat Skunk No.1 meer is dan een goed presterende cannabis soort, ze is een legende en voor velen niets minder dan een kweekwonder.

Skunk 1 (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Skunks from Central and South America, Afghanistan and Thailand
Genetica 65% Indica / 35% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Onderscheidingen Cannabis Champions Cup
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Skunk 1 (Sensi Seeds) regular
Skunk 1 (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.