Hindu Kush (Sensi Seeds) regular

(3)

Sensi Seeds’ Hindu Kush is een zuivere Indica, uitsluitend verkrijgbaar als regular, non-feminized zaadje. Dit enorm stabiele, Afghan genotype is ontstaan door de beste Hindu Kush landrassen te selecteren en te kruisen over talloze generaties planten. Consistente resultaten, uniformiteit en een bloeiperiode van 45-50 dagen zijn belangrijke eigenschappen. Uitmuntende Afghan hasj smaken inbegrepen!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Hindu Kush: De regular versie van een rotsvast Afghan genotype

Het Hindu Kush berggebied is de thuisbasis van een aantal van de beste Indica's en staat ook bekend om haar diverse vormen overheerlijke hasj. Sensi Seeds was een van de eerste zadenbanken die deze krachtige landrassen verzamelde om een uitgebreide, genetische database mee op te bouwen voor het ontwikkelen van enorm gestabiliseerde varianten zoals Hindu Kush, een 100% zuivere Indica van connaisseurs kwaliteit. Het kweken van planten in dezelfde genenpool, gedurende vele generaties, resulteerde in een voorspelbaar Afghan genotype die Hindu Kush een betrouwbare soort maakt voor Indica liefhebbers.

Beginnende kwekers en experts zullen beiden profiteren van een stabiel genotype die leidt tot uniforme zaailingen, consistente groei en, als gevolg daarvan, voorspelbare opbrengsten. De SOG methode wordt aangeraden vanwege het compacte en struikachtige uiterlijk van Hindu Kush. Binnen zijn gemiddeld grote oogsten haalbaar in een korte bloeiperiode van 45-50 dagen. Buitenkwekers in warmere regio's, onder 42°N, bevinden zich ook in de positie om deze donkergroene Indica te zien floreren tot ze in oktober de volwassenheid bereikt.

Geuren van sandelhout en een zoete geur van traditionele charas geven Hindu Kush het vermogen te overtuigen als het gaat om de smaken. Deze soort is geweldig om te roken, maar levert ook materiaal van topkwaliteit om diverse extracten mee te maken. Anders dan een soms overweldigend krachtige hybride effect, biedt Hindu Kush een kalmerende, lichamelijke stone, die prima geschikt is voor consumptie in de avond; het bereiken van een ontspannen toestand van overpeinzingen is bijna gegarandeerd.

De regular versie van Hindu Kush is niet alleen een goede keuze voor beginners, maar ook een rendabele keuze voor experts die zoeken naar een zuivere Indica voor bijvoorbeeld de productie van hasj of kweekexperimenten. Hindu Kush had haarzelf al op de kaart gezet voordat de hele Kush hype begon en is de ouder van vele soorten van wereldklasse, waaronder Master Kush en OG Kush. Sommigen gaan zelfs verder dan dat en beweren dat Hindu Kush de grootmoeder is van Kush.

Hindu Kush (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Genetica 100% Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    26/Mar/2024

    Schnelle Lieferung, aber nur 7/10 sind gekeimt
    Für zertifiziertes Saatgut sind 70% Keimfähigkeit leider zu wenig. Dann sollte man einfach etwas mehr in die Verpackung packen, wenn dass mit der Keimfähigkeit bekannt ist Besonders ärgerlich ist, dass von der Zugabe kein einziges Korn gekeimt ist, da braucht man sich die Arbeit nicht zu machen Der Gärtnermeister

    T. F.
    16/Feb/2023

    Classico
    È un classico. Germinazione ok.

    A. D.
    23/Jan/2022

    Keine Rede von klein
    Weder der Ertrag noch der Wuchs war im Außenbereich im Gewächshaus als klein zu bezeichen. 2 Pflanzen nahmen das gesamte Gewächshaus ein, mit einer Höhe von 2 Metern und einem riesigen Umfang. Der Stamm hatte an der dicksten Stelle einen Durchmesser von 4cm. Leider entpuppte sich die eine Pflanze als Männlein, die ich noch rechtzeitig umsetzen konnte. Das ist der Nachteil an dieser Sorte, aber dennoch ist sie mir die liebste. Der Duft, wenn man sie frisch gegossen hat ist einzigartig, und die entspannende Wirkung bei der Anwendung im Verdampfer oder als Öl ist angenehm.

    I. W.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Hindu Kush (Sensi Seeds) regular
Hindu Kush (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.