Shiva Shanti (Sensi Seeds) regular

In de jaren '90 bracht Sensi Seeds diverse soorten uit om de fusie van twee collecties met cannabis genen te vieren, en Shiva Shanti is er een van. Ben Dronkers, oprichter van Sensi Seeds, vernoemde Shiva Shanti naar zijn tweelingdochters om zijn grote vertrouwen in deze kruising van Garlic Bud, Skunk No.1 en Kush te benadrukken. De gulle Shiva Shanti is klaar na 50-55 dagen bloeien.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Shiva Shanti: Al meer dan 25 jaar een vertrouwde Indica

Shiva Shanti is het resultaat van de combinatie van drie old-school varianten in één bruisende cannabis soort. Garlic Bud, een klassieke Afghan variant, is de basis van Shiva Shanti. Om de Indica kwaliteiten te versterken, heeft Sensi Seeds er nog een Kush soort met een rijk erfgoed in gekuist en, in een volgende stap, Skunk No.1 om de kracht te verbeteren. De Skunk genen zijn recessief en spelen slechts een ondergeschikte rol; Shiva Shanti blijft duidelijk indica-dominant (85%), groeit gemakkelijk en combineert een prachtig uiterlijk met opmerkelijke kracht.

Deze soort heeft een kwekervriendelijk karakter, waardoor zowel onervaren als professionele kwekers een flinke oogst kunnen behalen in een bloeiperiode van 50-55 dagen. Een groot voordeel is dat Shiva Shanti een soort is die niet sterk geurt, waardoor het risico op ontdekking wordt verminderd in situaties waarin discretie vereist is. Sensi Seeds heeft altijd veel moeite gestoken in het kweken van soorten die uniformiteit vertonen en Shiva Shanti is geen uitzondering. Ze ontwikkelt lange toppen van een aanzienlijk formaat en verzekert consistente resultaten.

De geur van Shiva Shanti is veel minder opvallend, in vergelijking met andere soorten, maar is logischerwijs wel tot op zekere hoogte aanwezig. Met een beetje fantasie, stralen deze soorten een scherpe geur uit die doet denken aan rauwe knoflook, maar aroma's van deze Afghan soort zijn eerder muskusachtig/pittig dan knoflookachtig. De Skunk invloed voegt zoete geuren van honing toe die de rijkdom van de smaak versterken. De effecten van Shiva Shanti wekken een toestand van diepe, lichamelijke ontspanning op die een stressvrije rookervaring leveren.

In een wereld waarin mensen alle nieuwe dingen associëren met positieve eigenschappen, en oud erfgoed gemakkelijk in de vergetelheid raakt, heeft Shiva Shanti een voorbeeldfunctie. Deze non-feminized, old-school variant draait al meer dan 25 jaar mee en heeft ontelbare kwekers heel gelukkig gemaakt. De kans is groot dat ze dit de komende 25 jaar zal blijven doen, want Shiva Shanti is als een rots in de branding.

Shiva Shanti (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Garlic Bud x Kush x Skunk
Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) 160cm
Hoogte (Outdoor) 220cm
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Onderscheidingen Cannabis Champions Cup
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Shiva Shanti (Sensi Seeds) regular
Shiva Shanti (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.