Ruderalis Skunk (Sensi Seeds) regular

(3)
Ruderalis Skunk is een makkelijk te kweken outdoor hybride die autoflowering genen combineert met de kracht en hoge productiviteit van Skunk. Het kweken van eersteklas cannabis is nog nooit zo makkelijk geweest!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Ruderalis Skunk: De kracht van Skunk met het gemak van autoflower

Sensi Seeds heeft de early-flowering eigenschappen van Ruderalis gefuseerd met hun allerbeste Skunk strain, resulterend in Ruderalis Skunk, een hybride waarbij 50% van de zaadlingen autoflowering is. Dit gedeelte van de planten zal bloeien wanneer er ongeveer 5-7 takken zichtbaar zijn. De andere 50% is afhankelijk van het aantal lichturen per etmaal en zal vroeg bloeien, net als Sensi’s Early Girl of Early Skunk varianten. Dit betekent dat buitenkwekers in feite elk seizoen twee maal kunnen oogsten wanneer ze met Ruderalis Skunk aan de slag gaan.

Ruderalis is afkomstig uit Oost-Europa en Rusland. Dit betekent dat ze gewend is aan een kouder klimaat en kan floreren onder straffe omstandigheden. Haar autoflowering genen maken Ruderalis Skunk tot een ideale strain voor kwekers die te kampen hebben met korte en onvoorspelbare zomers.

Deze 70% Indica hybride groeit breed en stevig uit, net als andere Skunk soorten, en kan 200cm hoog worden wanneer condities optimaal zijn. De vrouwtjes van deze regular strain zorgen voor een grote opbrengst, waarin de non-autoflowering vrouwtjes het leeuwendeel bijdragen. Ruderalis Skunk’s levensspanne is 45-65 dagen. Gedurende die tijd groeit ze massieve buds, en is de plant, inclusief de bladeren, bedekt met een dikke laag plakkerige hars. Dit allemaal dankzij haar Skunk erfgoed. Haar stone is diep en ontspannend.

Ruderalis Skunk is een uitstekende strain wanneer je op zoek bent naar topklasse Skunk wiet, die outdoor makkelijk te kweken is, zelfs onder mindere omstandigheden. Het is tevens een geschikte strain voor nieuwelingen in de buitenkweek.

Ruderalis Skunk (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Ruderalis x Skunk 1
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    07/Nov/2022

    This strain Didnt start to flower...
    This strain Didnt start to flower outside...From 10 seeds only two started to flower in 8 weeks. I dont recommend this strain..!

    V. H.
    04/Oct/2022

    No Automatic Behaviour
    10 out of 10 Seeds blossomed. But all of them we're photoperiodic. They started flowering outdoor in September.

    T. V.
    25/May/2022

    ok
    good

    G. G.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ruderalis Skunk (Sensi Seeds) regular
Ruderalis Skunk (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.