California Indica (Sensi Seeds)

(1)

California Indica is een winstgevende hybride die Orange Bud combineert met de genen van een echte Afghani Hash Plant. Haar verrukkelijke aroma, geweldige smaak en ontspannende, maar niet te overweldigende high, maken haar tot een buitengewone soort.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – California Indica: Leun achterover en ontspan, Cali stijl!

Voor California Indica kruiste Sensi Seeds Orange Bud met Afghani Hash Plant, maar de productiviteit en cerebrale high van Orange Bud is behouden gebleven. Deze regular, non-feminized soort heeft een geweldige smaak van pure chocola met sinaasappel en een heerlijke, citrus- en hasjachtige geur. Haar high is zwaar en diep ontspannend, zoals je zou verwachten van een geweldige indica, maar je zal niet in een couch-lock geraken na die eerste trek.

California Indica's ouders, Hash Plant en de zoete California Orange Bud, staan bekend om hun extreem harsachtige toppen en gigantische opbrengsten. Het is dus logisch dat Sensi's hybride met 65% Indica genen ook een winstgevende soort geworden is.

Zuivere Orange Bud uit Californië speelt in een geheel eigen klasse. Uitsluitend de Amerikaanse West Coast heeft het perfecte klimaat om deze veeleisende Orange soorten te kweken. Typische eigenschappen van een Orange soort zijn de minuscule oranje haartjes die in het gedroogde product duidelijk zichtbaar zijn en de overheerlijk scherpe, maar zoete citrussmaak.

Deze soort zal optimaal presteren in een hydrocultuur en zal het waarderen als je haar meerdere takken laat ontwikkelen. Het is geen typische soort voor buiten, maar zal zeker niet teleurstellen in Mediterrane klimaten als Spanje. Zolang je een goede luchtcirculatie hebt om schimmel te voorkomen, zal ze eenvoudig te kweken zijn. In een korte 45-50 dagen zal ze bloeien.

Sensi's California Indica biedt het beste uit twee werelden met haar West Coast en Afghani wortels. Een soort die op alle gebieden zal bevredigen!

California Indica (Sensi Seeds) Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders California Orange Bud x Afghani Hashplant
Genetica 65% Indica / 35% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 6-7 weken
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized, Regular
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    22/Dec/2021

    Top Strain
    Quality like expected fromm Sensi Seeds. One of my very favorites. Keep on growing!

    D. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
California Indica (Sensi Seeds)
California Indica (Sensi Seeds)
Je bezoekt onze Nederlandse website.