Maple Leaf Indica (Sensi Seeds) regular

(3)
Maple Leaf, een vernieuwde versie van een Afghani landras soort, is een aanvulling op Sensi Seeds' zuivere indica familie. Ze is een struikachtige plant, die dol is op warme klimaten en grote, kleverige toppen produceert in een bloeiperiode van slechts 45-50 dagen. Maple Leaf levert een sterke en langdurige lichamelijke high met kalme, en soms lustopwekkende, effecten. Zoete citrussmaken!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Maple Leaf: Een vintage Indica voor het maken van hasj

Maple Leaf heeft een lange genetische geschiedenis. Zoals veel zuivere indica soorten, is ze afkomstig uit het noorden van Afghanistan waar de meeste hasj varianten gekweekt worden. Een ervan is de legendarische Mazar-i-Sharif, die grotendeels verantwoordelijk is voor het genetische materiaal van Maple Leaf, samen met andere geweldige Afghani's. Om eersteklas genetisch materiaal van haar voorouders te verzekeren, werd Maple Leaf terug gekruist, wat resulteerde in deze krachtige en harsachtige cannabis schoonheid.

Maple Leaf heeft alle klassieke kweekeigenschappen van een indica. Ze is gemiddeld groot en bedekt met veel donkergroene bladeren en takken. Als er genoeg licht is, zullen de afstanden tussen de internoden kort zijn, wat resulteert in een struikachtige en compacte plant die gul produceert. Ze kan prima binnen worden gekweekt, waar een beperkte hoeveelheid ruimte beschikbaar is. Maple Leaf bloeit snel, in slechts 45-50 dagen, en produceert grote toppen die helemaal bedekt zijn met glinsterende hars. Het potentieel voor het maken van hasj is ongelooflijk.

Maple Leaf heeft grote hoeveelheden harsklieren op haar toppen, die verantwoordelijk zijn voor een rijke hoeveelheid CBD en THC en ze bezit veel medicinale eigenschappen. De smaak is interessant; een combinatie van zoete citrus- en pittige smaken met een hint van bittere honing. De effecten van deze zuivere indica zijn ontspannend en kalmerend. De lichamelijke high is krachtig, houdt lang aan en houdt je in een narcotische en meditatieve toestand. Het wordt voorgeschreven als een afrodisiacum, slaapmiddel, pijnstiller en effectieve antidepressiva.

Als je haar indrukwekkende achtergrond overweegt, kunnen we met volle overtuiging zeggen dat Maple Leaf een eersteklas soort is met geweldige kwaliteiten. Een cannabis variant die zeker niet lang onopgemerkt zal blijven onder kwekers en liefhebbers van cannabis.

Maple Leaf Indica (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Afghani
Genetica 100% Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    27/Aug/2023

    Levering
    snelle levering en goed verpakt, zaden zijn gekiemd. Prima combo Sensi en Zamnesia.

    G. V.
    28/May/2021

    Awesome
    Good taste, awesome high !

    J. B.
    25/Mar/2021

    yes
    !

    H. N.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Maple Leaf Indica (Sensi Seeds) regular
Maple Leaf Indica (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.