First Lady (Sensi Seeds) regular

Sensi Seeds' First Lady groeit met gemak en levert jou razendsnel die gewilde eigenschappen van de beste Afghani en Pakistani soorten. Haar voorouders zijn afkomstig uit het klassieke hasj productie gebied van de Hindu Kush, dus ze zal je belonen met veel kleverige hars en een zoet en exotisch hasj aroma. Een fantastische Afghani die zo zuiver is als maar zijn kan!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – First Lady: Groeit met gemak en produceert grote ladingen hars

First Lady van Sensi Seeds is een regular (non-feminized), hoogproductieve en compacte indica die de uitmuntende eigenschappen van zuivere Afghani en Pakistani soorten combineert met de kracht en robuustheid van moderne soorten. De berggebieden en de lagere steppen tussen Chitral en Kandahar in de Hindu Kush regio zijn het gebied van de traditionele hasj productie, waar kwekers al sinds de oudheid de beste soorten van de wereld verbeteren en versterken. Vanwege haar erfgoed, laat First Lady ook die gewenste Afghani eigenschappen zien, zoals enorm snelle groei, gigantische oogsten en een overvloed aan hars.

First Lady combineert de beste eigenschappen van fundamenteel gelijke genenpools, wat niet zozeer een hybride maakt maar meer een verfijnde en geraffineerde terugkruising. Om deze reden zal ze robuust en consistent groeien, zodat zelfs beginnende kwekers, die slechts de basisverzorging bieden, beloond worden met een rijkelijke oogst. Ervaren kwekers waarderen First Lady om haar vermogen zich aan te passen en optimaal te groeien in diverse omgevingen. Dit is waar First Lady haar ware potentieel kan laten zien.

In haar vrij korte bloeiperiode (45-50 dagen) zal ze snel en moeiteloos dikke en harsachtige toppen ontwikkelen, bedekt met een overvloed aan schitterende trichomen met die typische geur van hasj van hoge kwaliteit. Haar high is ontspannend en verdovend, maar niet te overweldigend. Connaisseurs zijn dol op First Lady vanwege haar zoete en exotische hasj aroma.

First Lady (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Genetica 95% Indica / 5% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) 160cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
First Lady (Sensi Seeds) regular
First Lady (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.