Four-Way (Sensi Seeds) regular

Sensi Seeds’ Four-Way combineert kwaliteiten van hun drie beste indica-strains en een dosis Skunk in één enkele plant. Ze groeit makkelijk, met een heerlijke smaak en een fijne, ontspannende high. Laat de gelegenheid je niet ontglippen! Geef deze multi-hybride een kans, want misschien is dit wel de enige keer in je leven dat je kans maakt op zo’n exotisch typje.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Four-Way: Het beste van de beste indica’s in één enkele plant!

Sensi Seeds creëerde Four-Way, een Indica polyhybride, als onderdeel van haar eerste multi-hybride project in de jaren ’80. Het doel was om de beste eigenschappen van meerdere topkwaliteit indica-strains te combineren tot één voortreffelijke plant. Four-Way is er het levende bewijs van dat de kwekers van Sensi Seeds hierin geslaagd zijn! Four-Way groeit een overdaad aan grote toppen, haar smaak is verrukkelijk en ze groeit bovenal heel makkelijk.

Het pad dat uiteindelijk leidde naar de spectaculaire Four-Way multi-hybride was alles behalve makkelijk. Sensi Seeds moest hiervoor de beste genetica van Afghaanse, Pakistaanse en Indiaase kwaliteits-strains selecteren en combineren, deze meerdere keren kruizen en zo nu en dan het resultaat een beetje bijschaven totdat het naar wens was. Toen dit eindelijk was bereikt, werd de legendarische Skunk #1 toegevoegd om de creatie een krachtige kick te geven. Het resultaat is een verfijnde indica-strain van topkwaliteit met interessante eigenschappen.

Growers zijn dol op de compacte structuur van Four-Way, die haar geschikt maakt voor veel verschillende soorten kweek. Ze heeft een korte bloeiperiode van 45-60 dagen. Wanneer de vrouwelijke planten van deze regular, non-feminized strain geoogst willen worden, kun je een indrukwekkende hoeveelheid dichte, harsrijke en fantastisch zoete knoppen verwachten.

Vanwege de diverse genenpoel van Four-Way bestaat er altijd de kans dat nieuwe en onverwachte fenotypen zich ontwikkelen. Sommigen hiervan kunnen echte blijvertjes zijn! Four-Way heeft een fijne zachte en zoete smaak. Haar high is sterk, relaxend en kalmerend met haar milde buzz.

Four-Way (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Indian x Afghani x Pakistani x Skunk 1
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Hoogte (Indoor) 180cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Four-Way (Sensi Seeds) regular
Four-Way (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.