Eagle Bill (Sensi Seeds) regular

(2)

Sensi's Eagle Bill is gecreëerd ter ere van Eagle Bill Amato en combineert soorten van wereldklasse in een verbazingwekkende hybride. Haar goed afgeronde smaak en energieke high maken haar perfect voor vaporizen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Eagle Bill: Krachtige, goed afgeronde smaak & perfect voor vaporizen

Sensi Seeds' Eagle Bill is vernoemd naar Eagle Bill Amato, de Cherokee medicijnman en pionier op het gebied van het vaporizen van cannabis. In haar genen zijn de kwaliteiten van de beste soorten gecombineerd, waaronder Colombian, Pure Haze, Thai en Jamaican, om een opwindende en krachtige nieuwe variant te maken.

Dit is een regular, non-feminized soort die razendsnel groeit en een indrukwekkende stretch vertoont tijdens haar bloeiperiode. Hoewel Eagle Bill snel groeit, zal haar uiteindelijke hoogte niet buitensporig zijn, zodat kwekers het maximale uit de soort kunnen halen, zelfs als de kweekruimte beperkt is. Eagle Bill reageert ook goed op een kortere vegetatieve periode en is geschikt voor super-cropping, wat ze goed tolereert. Dit is een geweldige soort voor SOG of ScrOG kwekers. Dankzij haar indica invloeden uit haar Silver Pearl familielid, presteert Eagle Bill zo goed dat ze het beter doet dan een aantal van de beste sativa soorten die met de SOG of ScrOG methode worden gekweekt.

De bloeiperiode van Eagle Bill bedraagt 60-70 dagen, maar het verlengen van de bloeiperiode met 10 dagen zal de moeite absoluut waard zijn, omdat ze dan het beste laat zien van wat haar sativa erfgoed te bieden heeft. Ze zal dikke en gevulde toppen ontwikkelen, die rijk en ongelooflijk smakelijk zijn. Dit is een soort waarbij geduld zal lonen!

Eagle Bill zal haar sativa erfgoed niet verstoppen. Met de brede ruimtes tussen de internodes en de uitgesproken spiraalvorm van de toppen, doet ze denken aan haar zuivere Haze, Colombian, Thai en Jamaican familie. Tijdens de groei, zullen haar toppen lange, solide en zeer massieve cola's ontwikkelen. Aan de indica kant zien de eigenschappen er net zo indrukwekkend uit als ze haar dikke en dicht gepakte toppen laat zien.

Eagle Bill verwent met een smakelijk aroma die doet denken aan een dennenbos. Haar smaak is precies goed, prachtig afgerond en gebalanceerd en niet te overweldigend. Dit is de ideale soort om te vaporizen. De opgewekte high is cerebraal, activerend en opwekkend, dus je kan haar de hele dag gebruiken.

Eagle Bill (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Pure Haze x Colombian, Thai and Jamaican Sativas
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    15/Oct/2020

    Have good germination
    I have bought this 6 months ago. Germination 10/10. Very happy, looks nice so far :D

    N. T.
    22/Jul/2020

    Eagle Bill
    Ich bin sehr enttäuscht. Keiner von 10 Samen ist gekeimt. Nach 14 Tagen gar kein Lebenszeichen.

    Y. G.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Eagle Bill (Sensi Seeds) regular
Eagle Bill (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.