Indoor Mix (Sensi Seeds) regular

(1)
Als je graag waar wil voor je geld, kies dan Sensi Seeds' populaire indoor mix. Deze mix bevat 25 hoogwaardige zaden voor binnen, vooral Indica dominante soorten met hier en daar een paar Sativa's, gewoon omdat het kan. Dit is een geweldige collectie voor elke Skunk en Afghani liefhebber!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Indoor Mix: Hoogwaardige indoor mix die geen gat slaat in je bankrekening

Sensi Seeds' indoor mix is een van hun meest populaire selecties van zaden en niet zonder reden. Je krijgt een variatie van 25 zaden van topkwaliteit tegen een zeer lage prijs, waardoor de prijs-kwaliteit verhouding van de indoor mix uitmuntend is.

De indoor mix bevat 25 regular, non-feminized zaden, die voornamelijk afkomstig zijn uit hun Indica-dominante collectie. Elk van de willekeurig geselecteerde zaden is perfect voor een binnenproject of een kas.

Je zal deze selectie zeker waarderen als je dol bent op krachtige Skunks en Afghani's. De mix kan ook wat van hun bekroonde super-Indica soorten bevatten. Wat dit indoor pakket met name aantrekkelijk maakt, is het feit dat je al de zaden gemakkelijk samen kan kweken. Ze zullen zich met dezelfde snelheid ontwikkelen.

Hoewel Sensi Seeds zelf zegt dat hun indoor mix vooral Skunk en Afghani zaden bevat, geven ze ook aan dat het mogelijk is dat je hier en daar een Sativa soort tegenkomt, hoewel dit zeldzaam is. Mocht je er daarentegen eentje vinden, heb je wel de jackpot gewonnen als je een van hun uitmuntende Thai of Jamaican soorten vindt, of misschien eentje uit hun Jack of Haze lijn. Ze zijn eenvoudig te herkennen als de bloeiperiode aanbreekt, omdat ze trots boven de rest zullen uitsteken.

De indoor mix kan een interessante kans zijn voor kwekers die meer willen leren over de verschillen tussen de soorten, maar Sensi Seeds' indoor pack is ook een aanrader als je zoekt naar een solide selectie van goede moeders.

Indoor Mix (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 6-7 weken
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    24/Sep/2022

    Bin gespannt
    Bis jetzt alle gekeimt und noch keine Männchen dazwischen

    M. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Indoor Mix (Sensi Seeds) regular
Indoor Mix (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.