Early Girl (Sensi Seeds) regular

Early Girl is een snelle indica voor buiten, die zelfs in de kleinste ruimtes kan groeien. Deze robuuste, stevige en betrouwbare plant is niet veeleisend. Geef haar zon, water en af en toe wat voeding en ze zal je belonen met een flinke opbrengst met dikke en sappige toppen die naar hasj smaken. Perfect voor balkons en dakterrassen!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Early Girl: Prachtig & betrouwbaar, Early Girl groeit overal

Early Girl is Sensi's snelste regular soort voor buiten, die bekend staat om haar betrouwbare productie van gigantische oogsten met schitterende, vette en sappige indica toppen, zelfs in koudere klimaten. Deze zeer robuuste plant heeft niet veel nodig om te groeien. Voorzie Early Girl van de basis, zoals regelmatige bewatering en zo af en toe wat voedingsstoffen, en ze zal zelfs op het kleinste plekje floreren. Early Girl is ideaal als je altijd al buiten wilde kweken, maar indrukwekkende resultaten wil behalen zonder gedoe.

Early Girl is een robuuste en compacte plant die erg weinig ruimte vraagt om tot een gemiddelde hoogte te kunnen groeien. Een zonnig hoekje op een balkon of dakterras is genoeg om te floreren. Haar bloeiperiode bedraagt 50-60 dagen. Met een klein beetje verzorging, zal ze rijen met dikke, naar hasj smakende, toppen ontwikkelen, waarvan de grootste zich bevinden op een grote, enkele steel. Als je haar zijtakken niet trimt, zullen ze bijna net zo groot worden als haar hoofdcola. Early Girl bezit voornamelijk indica genen, maar er schijnen toch wel wat sativa invloeden door. Ze zal een lekkere, soepele en langdurige high opwekken.

Early Girl (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Afghan and Indian Indicas x Mexican Sativa
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Early Girl (Sensi Seeds) regular
Early Girl (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.