Early Pearl (Sensi Seeds) regular

Early Pearl van Sensi Seeds is een sativa voor buiten die gedijt in koudere klimaten. Deze zeer robuuste en veerkrachtige plant bereikt een indrukwekkende hoogte.  Bovendien levert ze een overvloed aan met kristallen omhulde, aromatische toppen. Laat je echter niet intimideren door haar formaat! Early Pearl is gemakkelijk te verzorgen en kan goed toeven bij degenen die hun kweekavontuur beginnen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Early Pearl: veerkrachtige buitenreus

De breeders bij Sensi Seeds hebben hard gewerkt en met grote zorg genen geselecteerd. Dankzij deze inspanning is het kweken van krachtige sativa's in uitdagende klimaten geen fantasie meer. Early Pearl is een uitstekende buitensoort. Ze is speciaal ontworpen voor kortere zomers die typisch zijn voor koelere klimaten. En dat niet alleen! Ze belooft ook geweldige opbrengsten in ruil voor wat liefde en aandacht.

Early Pearl is net zo robuust als een indica en produceert mogelijk evenveel. Stel haar in het voorjaar bloot aan veel zon en geef haar ruimte om te groeien. Ze kan dan een indrukwekkende hoogte bereiken van wel 400cm! Binnen bereiken de planten gewoonlijk 100-190cm. De bloeitijd is 50-70 dagen. Hierna mag je een enorme oogst verwachten met enorm harsachtige, met kristallen bedekte toppen. Buiten is onder een ervaren hand een verbluffend oogstgewicht mogelijk van wel 2000g/plant. Binnen bedraagt de opbrengst ongeveer 500g/m².

Tijdens de ontwikkeling van deze krachtige plant merk je allereerst aangenaam frisse, citrusachtige aroma's. Deze intensiveren later naar meer wierook- en houtachtige geuren. De uitgeharde toppen bieden vleugen dennen en citrus en zorgen voor een aangename, frisse rookervaring. Early Pearl is een 75% sativa en produceert een langdurige high die sterk en toch zacht is. Deze is afgewerkt met een krachtige en plezierige cerebrale rush.

Ondanks de hoogte zal Early Pearl je niet veel gedoe bezorgen. Deze betrouwbare, veerkrachtige plant floreert in de buitenlucht en beloont je met enorme hoeveelheden sativa-toppen die ideaal zijn voor gebruik overdag. Koop je zaden bij Zamnesia en sla ook maar extra voorraadpotten in. Alleen zo kun je de genereuze output van deze fantastische soort van Sensi Seeds aan!

Early Pearl (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 20%
Hoogte (Indoor) 190cm
Hoogte (Outdoor) 400cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Early Pearl (Sensi Seeds) regular
Early Pearl (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.