Shiva Skunk (Sensi Seeds) regular

Shiva Skunk van Sensi Seeds is een van de meest krachtige Skunk soorten ooit gemaakt. Ze is vernoemd naar Shiva, de Hindoe God, en heeft een ongelooflijk krachtige high, waarmee alles mogelijk is. Ze produceert zeer grote, kristal bedekte toppen die een rijke en smakelijke rookervaring leveren. Met haar goddelijke kracht is Shiva ook geweldig voor pijnverlichting.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Shiva Skunk: Superieure Skunk met een rijke smaak en krachtige high

Sensi Seeds' Shiva Skunk is vernoemd naar Shiva, de Hindoe God en Lord of the Dance. Volgens de legende ontdekte hij de eigenschappen van cannabis tijdens meditatie. Shiva wordt vaak afgebeeld terwijl hij geniet van het kruid in diverse vormen. Shiva Skunk is Sensi Seeds' meest krachtige soort van de Skunk familie en wordt beschouwd als een van de meest krachtige Indica soorten ooit gemaakt.

Toen Shiva Skunk in de late jaren '80 werd uitgebracht onder de naam NL#5xSK#1, was het een noemenswaardige gebeurtenis en een onmiddellijk succes. De naam van de soort verklapte al haar beroemde en krachtige ouders. Voor cannabis liefhebbers was het duidelijk dat deze soort speciaal was, gezien het feit dat de meest krachtige hybrides uit die tijd waren gecombineerd. Deze spectaculaire, nieuwe super-hybride zorgde voor een heuse mijlpaal wat betreft het kweken van cannabis.

Shiva Skunk bezit geweldige eigenschappen dankzij haar elitaire genen. Uit de Northern Lights kant kreeg ze de oversized trichomen die de vrouwelijke planten van deze regular soort een overvloedige oogst laat produceren, die slechts overtroffen wordt door haar ongelooflijke kracht en energie. Het verbluffende gevolg hiervan is dat ze zelfs beter presteert dan haar ouders als het aankomt op harsproductie en eindopbrengst.

Haar aroma is diep, muskus- en skunkachtig, wat perfect gecomplimenteerd wordt door citrus ondertonen. Haar rook wordt vaak beschreven als dik en zwaar. Als je Shiva Skunk en al haar wonderen wil ontmoeten, kan je een krachtige high verwachten die de onervaren roker uit het veld kan slaan. Het is een avontuur die alleen kan worden geboden door een ware Godheid, dus onderschat haar niet!

Shiva Skunk (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Northern Lights 5 x Skunk 1
Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Onderscheidingen Cannabis Champions Cup
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Shiva Skunk (Sensi Seeds) regular
Shiva Skunk (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.