American Dream (Sensi Seeds) regular

Sensi Seeds' benaming voor hun "American Dream" kon niet beter. Enorme oogsten en haar kracht en robuustheid zijn slechts enkele uitmuntende kwaliteiten die net als de American Dream overvloed, succes en beloning voor hard werk symboliseren. Toch draait het bij American Dream niet alleen om kwantiteit, wat duidelijk wordt als je haar uitmuntende aroma ervaart.

75,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 75.00
  • Aantal zaden: 10 € 75.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – American Dream: Gigantische oogsten met "droomachtige" toppen en een uitmuntend aroma

De naam van Sensi Seeds' American Dream kan op veel manieren worden uitgelegd. Een verklaring kan zijn hoe het positieve eigenschappen representeert, zoals welvaart, overvloed en succes; kenmerken die de soort laat zien wanneer de droom van een overvloedige hoeveelheid sappige toppen werkelijkheid wordt. Een andere interpretatie van haar naam kan wijzen op hoe de American Dream toewijding en hard werk beloont: Kwekers van American Dream kunnen een grote beloning tegemoet zien als het oogstmoment gearriveerd is.

Ongeacht hoe je het bekijkt, American Dream draait op veel manieren om succes en voorspoed. Er is de kracht, de robuustheid en betrouwbaarheid bij het kweken en natuurlijk haar geweldige opbrengst.

Sensi Seeds ontwikkelde American Dream door de beste Afghani-Skunk genen te verbeteren. Ze combineerden eersteklas Jamaican en Hawaiian Sativa's in een soort die ons het beste biedt uit beide werelden: Spectaculaire kwaliteit en smaak, samen met een gigantische productie. De vrouwelijke planten van American Dream zullen dichte en grote toppen ontwikkelen, die zullen schitteren met een dikke laag kristallen trichomen. Haar high is al net zo briljant, namelijk een "silly stone", geweldig om bij te ontspannen en te chillen, want ze is niet te overweldigend. Haar aroma is diep, prikkelend en aards. Haar prominente Skunk smaak wordt prachtig geaccentueerd door tropische en fruitige tonen.

Als je de grootst mogelijke opbrengst wil behalen met American Dream, is de SOG-methode het beste. Je kan echter ook enorme oogsten tegemoet zien als je ervoor kiest haar te kweken met meerdere stelen. American Dream kan spectaculair groot worden, zeker in warmere klimaten. Als je haar laat gaan, en de omstandigheden zijn optimaal, kan ze gemakkelijk net zo hoog worden als een kleine boom.

Sensi Seeds heeft met American Dream een soort gecreëerd die eigenschappen als grote opbrengsten en eersteklas toppen op perfecte wijze combineert.

Merk Sensi Seeds
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Ouders Afghan Skunk x Jamaican and Hawaiian Sativas
Bloeitijd 45-50 days
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
American Dream (Sensi Seeds) regular
American Dream (Sensi Seeds) regular