Skunk Kush (Sensi Seeds) regular

Als je fan bent van hybrides en een soort wilt die goed en consistent presteert, dan moet je Sensi Seeds' Skunk Kush proberen. Deze mix van sativa en indica geeft jou het beste uit beide werelden: Een korte bloeiperiode, bizar hoge opbrengsten, vette toppen en een hash- en citroenachtig aroma. Sensi Seeds heeft het weer geflikt en trakteert ons op een ware kwekers droom.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Skunk Kush: De perfecte all-rounder

Sensi Seeds is over de hele wereld bekend wegens het kweken van de beste cannabis soorten, en Skunk Kush is geen uitzondering. Ze is het product van de Afghan genen uit de Hindu Kush, gekruist met de betrouwbare componenten die door Skunk #1 worden geleverd, wat haar een ietwat indica dominante hybride maakt (40% sativa/60% indica). Deze mix resulteert in sterke takken, donkere en leerachtige bladeren en een beheersbare hoogte. De echte sensatie met deze soort komt echter de ontwikkeling van de toppen.

Skunk Kush heeft een gematigd klimaat nodig om haar volledige potentieel te bereiken. Ze kan tot 150% van haar vegetatieve hoogte stretchen tijdens de bloei, maar zal nog steeds eindigen op een gemiddelde hoogte, geschikt voor de meeste kweekruimten. Na 50-60 dagen is ze klaar voor de oogst; verwacht een extreem hoge opbrengst die elke kweker zal plezieren. De oogst kan zelfs met tot 75% worden vergroot als je de onderste takken knipt.

De beste fenotypen van deze regular soort vormen toren-achtige topstructuren, die compact en keihard zijn. Ze zijn bedekt met ijzige trichomen, met grote, ronde koppen die opzwellen als het einde van de bloeiperiode nadert. Het aroma bestaat uit muskus- en skunkachtige tonen die worden gecontrasteerd door vleugen citroen en hasj. Sommige fenotypen ontwikkelen een meer prikkelend citroen- en mentholaroma die de mond bedekt en de longen flink laat uitzetten. Het dominante effect is een torenhoge, lichamelijke stone, die wordt aangevuld met een droomachtige, vrolijke high, dankzij de sativa genen in Skunk Kush.

Als je zoekt naar een geweldige all-rounder voor je volgende kweekproject, dan heb je haar gevonden! Sensi Seeds creëerde wederom een opmerkelijke cannabis soort met hun Skunk Kush. Ze zal elke kweker plezieren met haar dichte, ijzige toppen, haar enorme opbrengst en de gebalanceerde effecten van een ware hybride, waarmee je in een ontspannen een droomachtige toestand achterblijft.

Skunk Kush (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Hindu Kush x Skunk 1
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Skunk Kush (Sensi Seeds) regular
Skunk Kush (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.