Ed Rosenthal Super Bud (Sensi Seeds) regular

(6)
Wat echt opvalt aan deze Cannabis Cup winnaar is de verbazingwekkende formatie van rijke smaken. Verwacht gigantische, harsbeladen toppen die de takken van je plant zullen verzwaren en de beste eigenschappen van sativa en indica verenigen. Als je de Ed Rosenthal Super Bud nog niet geprobeerd hebt, moet je echt niet langer wachten!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Ed Rosenthal Super Bud: Perfect gebalanceerd

Sensi Seeds vernoemde deze soort naar de beroemde auteur en kweker Ed Rosenthal. Elke kweker kent zijn "Marijuana Grower's Handbook". Hij is een van de meesters in het kweken van cannabis, dus het is alleen maar logisch om zijn naam te verbinden aan een uitmuntende soort. De Ed Rosenthal Super Bud is een perfecte combinatie van sativa en indica eigenschappen, wat in de meeste fenotypen resulteert in een 50%-50% mix. Deze soort is een professionele selectie van de beste genen uit Afrika, Zuidoost-Azië, Midden-Amerika en het Caribisch gebied.

Als je van plan bent deze soort buiten te kweken, moet je wel in een regio wonen met een zonnig en Mediterraans klimaat. Binnen zal Ed Rosenthal Super Bud een gemiddelde hoogte bereiken. Verwacht wel een 150% toename in hoogte bij het overschakelen naar de 12/12 bloeicyclus. Hoewel de variatie in fenotypen bij deze soort relatief klein is, zijn er een aantal die wat overhellen naar een kant van het spectrum. Meer sativa-achtige fenotypen produceren meestal gigantische, ovalen bloemkelken, wat resulteert in een ware toppen piramide. Zorg ervoor dat je de takken ondersteunt! De indica-achtige fenotypen vormen rijke, sneeuwwitte pilaren vol met toppen. Een hoofdcola, die zo dik is als een arm, is niet bijzonder met dit fenotype. Maar ze hebben allemaal de dikke, indica-achtige bloemenstructuur en de sativa aanleg om de toppen te laten uitpuilen. Deze plant kan na 55-65 dagen worden geoogst.

De high is enorm gebalanceerd en het aroma is sterk en ongelooflijk zoet. Ze ruikt naar ananas en slaat keihard in. Ed Rosenthal Super Bud zal, op zijn zachtst gezegd, gelukkige en euforische gevoelens opwekken.

Ed Rosenthal zou zeker trots zijn op zijn naamgenoot, geproduceerd door Sensi Seeds. Ze eerden hem met een soort die alle eigenschappen bevat om haar een zeer speciale soort te maken: Een XXL oogst, prachtige bloemen, een zoet en intens aroma en de gebalanceerde effecten van sativa en indica, verpakt in een uitmuntende soort.

Ed Rosenthal Super Bud (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Hoogte (Indoor) 160cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Regular
Onderscheidingen Cannabis Champions Cup
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    16/Oct/2020

    The great activist Ed Rosenthal
    I love this plant! It is one of the most beautiful plants I have ever seen.

    M. I.
    13/Jul/2020

    ED ROSENTHAL SUPER BUD
    einfach Top, super Samen

    H. R.
    04/Apr/2019

    BB
    Great!! Thank you

    P. H.
    27/Mar/2019

    Ed Rosenthals superzaad
    Of Ed echt een superbud heeft zullen we nog even op moeten wachten maar superzaad heeft ie in ieder geval.

    M. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ed Rosenthal Super Bud (Sensi Seeds) regular
Ed Rosenthal Super Bud (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.