Mr. Nice G13 x Hash Plant (Sensi Seeds) regular

(2)
Mr. Nice G13 x Hash Plant is een indica-zware soort, die ontstaan is door de mysterieuze G13 te kruisen met Sensi Seeds' beste Hash Plant. Het resultaat is een compacte, snel bloeiende indica met een verbluffende hoeveelheid hars op de toppen. Gerookt zorgt ze voor een hasj-achtige ervaring en levert een sterke, couchlock stone; een krachtig medicijn en traktatie voor indica liefhebbers.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Mr. Nice G13 x Hash Plant: Een levende legende met een gepaste naam

Naast het feit dat ze de naam draagt van de beroemde, Britse, internationale hasj smokkelaar en auteur, zit er nog een interessant verhaal achter de genetische achtergrond van Mr. Nice G13 x Hash Plant. Volgens de mythe, was een van de ouderplanten, G13, onderdeel van een geheim project van de Amerikaanse overheid, dat draaide om het creëren van cannabis soorten uit de beste Afghan genen. Later werden de zaden van G13 gered door een van de technici van het project en vrijgegeven aan het publiek. Of dit verhaal nu waar is of niet, G13 werd razend populair na haar introductie in de Amerikaanse cannabis gemeenschap. Sensi waagde een poging om een harsrijke indica te creëren van G13, door haar te kruisen met hun bekroonde Hash Plant, ook met Afghan oorsprong. Het resultaat is niets minder dan de meest kleverige Afghani soort op de markt, die de lat hoog legt voor andere hasj soorten.

De planten ontwikkelen zich met sterke indica kenmerken; ze is klein en compact met vette en sappige toppen die compleet bedekt raken met grote, glinsterende trichomen. Om de oogst en het potentieel van de toppen te maximaliseren, heeft deze dame een bloeiperiode nodig van ongeveer 60 dagen om een flinke oogst te verzekeren. Dit is een perfecte soort voor binnen, omdat haar hoogte redelijk binnen de perken blijft, maar ze is ook dol op een zonnig Mediterraan klimaat buiten.

De toppen hebben een klassieke, pittige hasj smaak met subtiele, bittere tonen. De kracht van deze soort kan nauwelijks door andere pure indica soorten worden geëvenaard, en zullen zelfs de meest doorgewinterde rokers op de knietjes krijgen. Mr. Nice G13 x Hash Plant zakt rechtstreeks naar de benen en wekt een zware, lichamelijke stone op met een kalmerend gevoel van euforie. Ze bezit groot medicinaal potentieel en wordt vaak gebruikt om stress en pijn te verlichten en om de eetlust te stimuleren.

Mr. Nice G13 x Hash Plant vond met gemak haar plekje op de cannabis markt door de harten van veel cannabis gebruikers te veroveren, en ze is bekroond vanwege het feit dat ze een geweldige hasj soort is. Met kleverige, smakelijk uitziende toppen en een buitengewone stone, zal ze absoluut aan de behoeften van elke ervaren indica liefhebber voldoen en ze biedt beginners een geheel nieuw perspectief op de indica ervaring.

Mr. Nice G13 x Hash Plant (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders G13 x Hash Plant
Genetica 100% Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Hoogte (Indoor) 170cm
Hoogte (Outdoor) 240cm
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Regular
Onderscheidingen Cannabis Champions Cup
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    01/Nov/2020

    MR.NICE OF THE SENSI SEEDS IS THE BEST INDICA
    I LOVE THIS SEEDS AND PACKAGE

    M. I.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mr. Nice G13 x Hash Plant (Sensi Seeds) regular
Mr. Nice G13 x Hash Plant (Sensi Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.