Jack Herer (Sensi Seeds)

(13)

Jack Herer van Sensi Seeds is een bekroonde hybride die meestal komt in de vorm van een sativa dominant fenotype. Het hoogwaardige genetische materiaal in Jack Herer is verantwoordelijk voor de geweldige eigenschappen, snelle bloei en zware oogsten verzekeren, samen met ongelooflijke geuren en krachtige toppen. De kwaliteit van deze soort staat hoog in aanzien binnen de cannabis gemeenschap.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (13)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Jack Herer: Een meesterwerk met Nederlandse genen

Voor deze kampioen is geen speciale introductie nodig; er zijn maar weinig soorten die de reputatie hebben van Jack Herer. Ze is een beroemdheid onder de hybriden en kan in bijna elke coffeeshop ter wereld worden gevonden. Deze super soort draagt terecht de naam van een van de meest invloedrijke cannabis activisten in Europa: Jack Herer. Het wordt aangenomen dat ze is uitstaan uit een kruising van de beste hybriden van Shiva Skunk (oftewel Skunk #1), Northern Lights en Haze. Het komt niet als een verrassing dat de combinatie van deze soorten een wereldkampioen opleverde. De sativa in Jack Herer is sterk en maakt 50% op van het genetische materiaal, in sommige fenotypen nog iets meer. De indica invloed is iets minder aanwezig.

Jack Herer heeft als sativa dominante soort de bijbehorende kweekeigenschappen. Ze is een grote plant, die wel 300cm hoog kan worden en uitblinkt in warme klimaten met lange en zonnige zomers. Ondanks het feit dat ze verticale ruimte nodig heeft, zou dit kwekers niet moeten tegenhouden haar binnen te kweken. Voor beginnende kwekers kan Jack Herer best een uitdaging zijn, maar met een aantal tips en trucs kan ze tot in de puntjes worden afgesteld, waardoor ze elke keer hoogwaardige ganja aflevert. Het voordeel van het binnen kweken van Jack Herer is dat ze minder struikachtig en breed groeit en dat de planten zullen niet wedijveren om ruimte, zoals het geval is met de meeste indica hybriden. De bloeiperiode kan variëren, maar ze is meestal klaar na 8-10 weken, terwijl ze gigantische hoeveelheden dichte, opgezwollen bloemkelken produceert, verdeeld over de takken met een monstercola in het centrum. Deze overheerlijk uitziende toppen zijn ook nog eens bedekt met kleverige hars.

De hoeveelheid THC en CBD, die door Jack Herer wordt geproduceerd, is aanzienlijk. Dit is verantwoordelijk voor de gigantische kracht, maar ook de medicinale eigenschappen, waardoor Jack Herer een erkende medicinale soort is. Pittige vleugen peper, vergezeld door een uitgesproken zoetheid, worden opgevolgd door een intense en opwekkende high in je bol, met een subtiele, lichamelijke buzz. Als je Jack Herer voor het eerst rookt, zal je snel ontdekken hoe sterk en uniek de effecten zijn.

Veel kwekers en cannabis consumenten worden al snel verliefd op Jack Herer. Ze is een van de meest gekweekte en geconsumeerde hybriden op aarde en het is geen toeval dat ze tot nu toe 9 cannabis cups heeft gewonnen, met meer in aantocht. Deze soort zou in geen enkele tuin moeten ontbreken.

Jack Herer (Sensi Seeds) Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized, Regular
Onderscheidingen Cannabis Champions Cup
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (13)
    (13)
    Bekijk alle reviews
    07/Sep/2022

    Top Qualität, immer wieder gerne.
    Wie gewohnt, eine super Qualität. Und der Kundenservice hier ist super.

    S. M.
    27/Dec/2021

    Schrottware
    Alle drei Samen Jack Herer sind gleich nach der Keimung wieder eingegangen. Das selbe Spiel wie bei den direkt bei SensiSeeds bestellten Samen. Nie wieder SensiSeeds!!!

    G. H.
    15/Oct/2021

    Enttäuschend
    Keine der drei Samen haben gekeimt. Alle anderen Samen die ich gekauft hatte von Sensi Seeds waren doppelt verpackt nur diese nicht.

    F. #.
    04/Aug/2021

    Déçue..
    Malheureusement, sur les 3 graines achetées, aucune n'a pris cette fois.

    E. W.
    03/Jul/2021

    Beste Pflanze ever!!!
    Nur leider sterben viele seeds nach keimen ab.....

    B. S.
    07/May/2021

    Merci zamnesia
    Commandés il y a quelques mois je ne regrette pas du tout cet achat. Belles têtes, nombreuses et odorantes, pleines de filaments bruns entrelacés de cristaux qui laissent leurs empreintes olfactives à chaque taffes. Un peu cher pour 3 graines mais on en a pour son argent.

    F. D.
    02/Dec/2020

    Legendary strain worth the effort
    my friends favorite strain that I wanted to try, a bit of research said "Sensi Seeds" were the original and best and people saying its a low yield so i took the advice of side lighting and wasn't disappointed. Because I prefer quality over quantity I am used to seeing less than my friends yield but they always want my product over theirs and this was no different.

    L. T.
    17/Nov/2020

    Classic old school
    Amazing taste and effect :)

    K. H.
    27/Mar/2019

    ongefeminiseerde oldschool
    Ik was wel een beetje klaar met die gefeminiseerde trannie-wiet, dus wilde reguliere zaden. En dan kom je toch weer uit bij de oude rotten in het vak, Sensi seeds. Goed zaad, goede groeiers, nu het produkt nog afwachten.

    M. V.
    12/Nov/2018

    Absolut perfekt
    Perfekt smell n. Taste and looking

    F. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jack Herer (Sensi Seeds)
Jack Herer (Sensi Seeds)
Je bezoekt onze Nederlandse website.