Hindu Kush Automatic (Sensi Seeds) feminized

(8)

Toen Hindu Kush meer dan 2 decennia geleden haar entree maakte, duurde het niet lang voor ze een favoriet was onder liefhebbers van oldschool indica. Deze prijswinnende indica is onderhoudsarm en beloont met een plezierig aroma en zachte high. Hindu Kush Automatic is Sensi Seeds’ automatische variant van deze klassieker, en brengt het goede van het origineel nu als super makkelijke autoflower!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (8)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Hindu Kush Automatic: Autoflowering-Variant Van Een Echte Klassieker

Strains kunnen om verschillende redenen een legendarische status bereiken. Hindu Kush is een van die klassieke oldschool strains die cannabisliefhebbers al sinds haar introductie in de scene, meer dan 20 jaar geleden, heeft verrukt. Met hun Hindu Kush Automatic heeft Sensi Seeds deze populaire indica moderne kwaliteiten gegeven, inclusief autoflowering capaciteiten. Nu kunnen zelfs minder ervaren kwekers deze pure indica-strain (90% indica) binnen een recordtijd kweken met weinig risico op kweekgedoe.

In hun poging om hun Hindu Kush Automatic te maken, heeft Sensi Seeds veel inspanningen verricht om de zuiverheid van de klassieke Hindu Kush te behouden, en haar gecombineerd met een geselecteerd ruderalis-exemplaar. Niet alleen waren ze in staat om de positieve kwaliteiten van het origineel te behouden; de nieuwe, gemoderniseerde, automatische variant blinkt ook nog eens uit met dezelfde veerkracht en betrouwbaarheid, terwijl ze ongelooflijk makkelijk te kweken is. Ze is ook vergeeflijk wat betreft veel voorkomende kweekfouten, wat haar een geweldige strain maakt voor nieuwe cannabiscultivars die weinig ervaring hebben.

Hindu Kush Automatic zal niet zo hoog groeien en een vrij compacte, struikachtige plant blijven. Dit maakt haar ideaal voor zelfs de kleinste ruimtes, en ze is vooral geschikt om haar te kweken in SoG- of SCRoG-stijl. Vanwege haar robuustheid en korte bloeicyclus kan ze ook een goede plant zijn om buiten te kweken in koudere klimaten waar hete zomers meestal niet zo lang aanhouden.

Tijdens het roken van Hindu Kush Automatic kan je genieten van bijna dezelfde fantastische smaken als bij haar grotere, feminized zus. Ze heeft de verrukkelijke aardse noten die typisch zijn voor strains uit de bergachtige gebieden in Afghanistan, en een aangename zoetheid en ietwat scherp, exotisch wierookaroma. Ook zijn er tot slot vleugjes sandelhout te bespeuren, en bevat haar smaak ook wat subtiele ananasnoten.

Het effect van Hindu Kush’ Automatic is krachtig en langdurig, en biedt een sublieme high die je het ultieme gevoel van ontspanning en rust geeft. Maar wat haar zo speciaal maakt, is dat haar effect niet overheersend is maar vrij zacht en mild. Ze laat je niet uren in de bank hangen. Hindu Kush heeft bovendien goed medicinaal potentieel dat haar een strain maakt die kan helpen bij chronische pijn, spierspanningen, slaapproblemen en veel andere gezondheidskwesties. Ze is ook een goede strain om van te genieten ter verlichting van stress en andere stemmingsstoornissen. Aangezien de kansen op angsten laag zijn wanneer je haar rookt, is ze ook een goede strain voor beginnende gebruikers.

Hindu Kush Automatic van Sensi Seeds is een heerlijke autoflower die in elk opzicht plezierig is - en de lol begint al bij het kweken. Binnen recordtijd zal ze met gemak een krachtige, aromatische oogst produceren. Als je op zoek bent naar een ongelooflijk belonende autoflower indica, stop dan met zoeken en kweek wat Hindu Kush Automatic - we durven te wedden dat je niet teleurgesteld zal zijn!

Hindu Kush Automatic (Sensi Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 7-8 weken van zaadje tot oogst
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (8)
    (8)
    Bekijk alle reviews
    03/Mar/2023

    Top
    sehr gute Keimfähigkeit,sehr gutes Wachstum am besten ist der Ertrag

    E. S.
    15/Dec/2022

    Ottima varietà
    Germinate 4 semi su 5, il risultato è stato stupefacente, in sole 10 settimane ho portato a termine il ciclo vitale. Aroma e sapore intensi, effetto molto rilassante...

    R. R.
    14/Jul/2021

    Une seule graine a germée
    Une seule a germé... Je suis déçu !

    E. S.
    12/Jun/2021

    Hindu kush
    Een pakketje van 3 zaadjes gekocht waarvan 1 niet is opgekomen, 1 snel is doodgegaan (kon mn eigen schuld zijn) en 1 doet het wel erg goed.

    M. B.
    05/May/2021

    Hindu Kush Automatic
    Hindu Kush Automatic ist schon ein Brachtstück sondergleichen. Alle Samen sind sehr schön geworden, bei richtiger Behandlung entfaltet die Pflanze alles was sie zu bieten hat. Euer Gartenbaumeister

    B. F.
    30/Apr/2021

    Lecker
    Lecker und schnell im Wachstum

    S. K.
    17/Feb/2021

    Une seule graine a germé
    Une seule graine a germé sur les trois plans et est morte la semaine suivante pas vraiment une bonne surprise

    O. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Hindu Kush Automatic (Sensi Seeds) feminized
Hindu Kush Automatic (Sensi Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.