Big bud Automatic (Sensi Seeds) feminized

(4)

Big Bud is een van de meest populaire soorten van Sensi Seeds. De autoflowering variant van Big Bud maakt indruk met dezelfde goede kwaliteiten als haar feminized zus, maar maakt het kweken van deze fenomenale indica nu nog makkelijker. De hoogwaardige indica groeit gigantische toppen en verheerlijkt met een prachtig aroma en een serieuze kracht.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Big Bud Automatic: Auto Met Geweldige Smaak, High & Opbrengsten

Sensi's Big Bud is een extreem populaire soort die niet alleen een flitsende naam heeft. De soort is al jarenlang een benchmark voor uitstekende opbrengsten die haar een favoriet van cultivars over de hele wereld maakte. Maar ook de autoflowering variant van Big Bud hoeft zich zeker niet te verstoppen. In feite is ze Sensi's autoflower met de beste opbrengsten!

Toen de oorspronkelijke Big Bud-kloon ooit in het midden van de jaren tachtig naar Europa kwam, had ze een grote invloed dankzij haar buitengewone hoge opbrengsten en massaal gevormde toppen die haar haar naam gaven. Om de nieuwe soort stabiel te maken, was nog wat werk nodig. Kwekers kruisten Big Bud met andere grote soorten, zoals de oorspronkelijke Skunk #1 en een Northern Lights en beide soorten kregen een enorme populariteit zodra ze werden gecreëerd. De doorbraak kwam met haar oorspronkelijke Afghaanse ouder. Deze backcross gaf Big Bud uiteindelijk de gewenste stabiliteit die haar geschikt maakt voor binnenkweek.

Big Bud Automatic van Sensi Seeds gaat door waar Sensi in de jaren 90 stopte nadat ze met hun eigen zeer succesvolle feminized BB-variant kwamen. Ze slaagden erin om niet alleen de verbeterde sterkte, smaak en toppen-grootte van de bekroonde soort te behouden, maar nu in een compactere structuur en met een snellere bloeitijd. De plant zal beginnen te bloeien in een korte 6-8 weken na ontkieming, met haar hele levenscyclus die een korte 9-11 weken is van zaad tot oogst.

Met Big Bud Auto verkrijgbaar als een makkelijke Automatic, biedt dit veel mogelijkheden voor kwekers en maakt haar ook een goede soort voor mensen met weinig kweekervaring. Naast het feit dat haar kweken heel makkelijk en duidelijk is, is nog één voordeel van autoflowering soorten dat de bloeitijd altijd betrouwbaar kan worden voorspeld. Dit maakt het mogelijk om zo te planten dat de bloei samenvalt met de warmste maanden met de meeste zon. Dit is niet mogelijk met feminized soorten, aangezien deze op de natuurlijke lichtcycli vertrouwen en op bepaalde tijden niet buiten kunnen bloeien.

Big Bud Automatic bereikt een handige hoogte van ongeveer 90-130cm, waardoor ze een goede plant is die je vrijwel overal kan kweken. Er is niet veel nodig om haar te kunnen kweken, maar aangezien ze in geen tijd een enorme lading reusachtige aromatische toppen draagt, wil je zeker voor ondersteuning zorgen, anders kunnen de takken breken door hun gewicht!

Haar massieve en zeer harsachtige bloemen behouden de pittige smaak van hun Skunk en Afghaanse afkomst. Net als het aroma van de beste eersteklas hasj, blinkt ze uit met intense, zoete en scherpe tonen die geaccentueerd worden met bloemrijke tinten en ook fruitige en muskusachtige aroma's.

Big Bud Automatic smaakt niet alleen geweldig. Haar indica dominantie (80%) zorgt voor een krachtige en fysieke smoke die in haar geval ook kan profiteren van haar Skunk #1 kant, waar haar sativa elementen ook een mooie cerebrale en verheffende toon toevoegen. Met andere woorden: ze is een fantastische smoke die wonderbaarlijk gebalanceerd is, waardoor de soort ook prima is voor therapeutisch gebruik.

Big Bud Automatic levert niet alleen indrukwekkende opbrengsten. Ze zal niets te wensen over laten wat haar smaak en haar effect betreft. Als je van hoogwaardige autoflowers houdt, dan moet Big Bud Auto bovenaan jouw lijst staan!

Big bud Automatic (Sensi Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    05/Mar/2023

    comme prévu
    grosses têtes au menu comme prévu cette année a été plus légère que 2021 mais la plante a été stressée pas mal. le gout est top; l'ephet léger. mais cela reste une de mes variétés préphérées

    C. C.
    21/Feb/2021

    Longer growth period
    As expected, the yield was quite impressive, but there is a mistake on the total growing period shown : This autoflowering strain has a vegetative stage of 6-9 weeks and then a flowering stage of 7-8 weeks, thus bringing us to a total growth period of 13-17 weeks (and not 10-11 weeks as shown here). So relatively long for an autoflowering strain. Proof of this is on the website of Sensi Seeds who are the breeders of this strain (and therefore reliable about it): https://sensiseeds.com/en/feminized-seeds/sensi-seeds/big-bud-automatic#description The rest being of course at the top, Regards.

    Y. N.
    16/Jul/2020

    Three seed, three babies
    All three of them germinated perfectly, big buds are to be expected! Fingers crossed ...

    H. L.
    15/Feb/2020

    hat überzeugt
    Top!

    J. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Big bud Automatic (Sensi Seeds) feminized
Big bud Automatic (Sensi Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.