Michka (Sensi Seeds)

(2)

Sensi Seeds draagt de creatie van hun baanbrekende Michka® op aan het Franse cannabis icoon met dezelfde naam. Michka's elegantie manifesteert zich in lange sativa’s met speciale citrustonen en energieke, geestverruimende kwaliteiten. Ze biedt creativiteit wanneer je van haar geniet en ze is de ideale metgezel voor je artistieke activiteiten!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Michka®: Een Inspirerende Sativa Met Een Geweldige Smaak

Michka Seeliger-Chatelain is een Franse auteur en cannabisactivist, van wie de werken over cannabis kweek, cultuur en geschiedenis allemaal bestsellers zijn geworden. Met hun nieuwste feminized creatie, vereert Sensi Seeds dit icoon met een sativa wonder dat een echte traktatie is voor kenners en kwekers.

Toen Sensi Seeds Michka® creëerde tijdens hetzelfde kweekprogramma dat ons ook hun legendarische Eagle Bill® gaf, blonk een van de planten uit met een lange, majestueuze structuur en een zeer aparte citrusgeur. Het werd snel duidelijk dat deze plant het behouden waard was. En wie zou een meer passende inspiratie kunnen zijn voor deze veerkrachtige soort dan Sensi's getalenteerde Franse vriendin!?

Als het gaat om het kweken, treuzelt Michka® niet - ze heeft een serieuze groei kracht. Ze produceert niet veel zijtakken, maar wordt in plaats daarvan lang en indrukwekkend op een typische sativa manier. Voor binnenkwekers doet Michka® het bijzonder goed met de SOG of ScrOG-stijl. Zo kun je je ruimte maximaal benutten, mocht deze niet zo hoog zijn.

Een vrij lange bloeitijd is niet ongewoon voor een sativa van Michka's kaliber. Maar in haar geval is het het wachten absoluut waard. Deze dame verspilt zeker geen tijd, maar in plaats daarvan gebruikt ze het om een weelderige lijn van dikke toppen met limoen groene tinten te ontwikkelen! Zie hoe ze een overvloed aan aromatische toppen produceert waarbij haar stam zelfs bijna onzichtbaar wordt.

Een van de winnende kenmerken waarmee Michka® zich van andere sativa’s onderscheidt, is de vorm van haar toppen. In tegenstelling tot de luchtige “popcorn toppen” die vaak bij andere sativa’s worden waargenomen, produceert ze dichte en strakke toppen met zeer weinig bladeren aan haar lange, kaars-vormige cola's. Dit maakt het super makkelijk om haar toppen te knippen tijdens de oogst.

Michka is zeker geen moeilijke sativa om te kweken, maar door haar toppen structuur dien je een goede ventilatie te garanderen om het risico op schimmels minimaal te houden. Kweek haar buitenshuis in een warm en zonnig klimaat en ze kan ongelofelijke hoogten bereiken, waarbij ze je beloont met een monsterlijke oogst. Maar als je in een minder optimaal klimaat moet kweken dat nat en regenachtig is, zoals hier in Nederland, neemt ze ook een mooie vorm aan binnenshuis.

Om precies te begrijpen wat Michka® zo speciaal maakt, hoef je alleen maar een van haar toppen open te maken. Bij het openbreken, scheiden de uitgeharde toppen een bedwelmende mix van geuren uit. Ze heeft een genuanceerd citrus aroma met noten van citroen en grapefruit. Dit doet je absoluut watertanden. Ook verneem je een snoepachtige zoetheid voordat je er zelfs maar eentje opsteekt! Als zacht, energiek rookwaar zorgt ze voor een zeer aangename ervaring en is ze ook een goede optie om te verdampen.

Michka's® effecten tillen haar indrukwekkende aard alleen maar naar een hoger niveau. De sativa van topklasse veroorzaakt een verheffende en stimulerende cerebrale high. Na slechts één of twee teugjes, biedt ze creativiteit en inspiratie. Hierdoor is ze uitstekend rookwaar voor overdag bij artistieke projecten!

Sensi Seeds' fenomenale nieuwe sativa kan geen beter eerbetoon zijn aan Michka, de vrijgezinde Grande Dame van cannabis. Een stellair smaakprofiel en een grootse sativa high tonen zonder twijfel de hoge kwaliteit van deze speciale plant aan. Als je van sativa’s houdt, probeer haar dan zeker eens. Ze stelt zeker niet teleur!

Michka (Sensi Seeds) Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Silver Pearl x ...
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized, Regular
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    05/Jul/2023

    Michka (Sensi Seeds)
    8 graines sur 10 ont germés, pas encore gouté mais ils dégagent une très bonne odeur !

    L. P.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Michka (Sensi Seeds)
Michka (Sensi Seeds)
Michka (Sensi Seeds)
Michka (Sensi Seeds)
Michka (Sensi Seeds)
Michka (Sensi Seeds)
Je bezoekt onze Nederlandse website.