Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Chupacabra (SickMeds Seeds) feminized

Chupacabra (SickMeds Seeds) feminized

Chupacabra is een frontale botsing van briljantie. De door Sativa gedomineerde hybride verenigt krachtige soorten van topkwaliteit. Een hoogrenderende plant die geschikt is voor kwekers van alle niveaus. Chupacabra is een exceptioneel hoog renderende plant (550 g/m²) met een old school wierook en Kush smaak.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

18,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 18.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

SickMeds Seeds - Chupacabra: Old school speciale Sativa

Chupacabra is een zeer speciale Sativahybride van SickMeds Seeds. De hybride verenigt Trainwreck IBL BCO met een mannelijke Strawberry Fire. Dit heeft verwoestende gevolgen. De soort is een exceptioneel hoog renderende plant (550 g/m²) met een old school wierook en Kush smaak.

Dit partnerschap met een stevige inslag levert een krachtig effect van psychedelische proporties. Kwekers zullen bovendien profiteren van de ongebreidelde harsproductie van de plant.

Voor wat betreft de 'sta op en groei' kwaliteiten van de plant, je kunt er over het algemeen van uitgaan dat ze na 8-10 weken klaar zijn voor de oogst (60-70 dagen). Omdat ze een overweldigende Sativanatuur heeft (70% om precies te zijn), ontwikkelt Chupacabra lange takken en wordt ze graag gesnoeid. Dat laatste helpt om de productieniveaus te optimaliseren. Afgezien van de ongelooflijke referenties, is ze ook heel erg veerkrachtig - schimmel en mijten maken geen kans! Dankzij de hoge resistentie van Chupacabra, zouden kwekers (beginners en veteranen) geen problemen moeten hebben om binnen én buiten het beste eruit te halen.

De geur van Chupacabra doet denken aan Kush. Wat betreft de smaak kun je een mengeling van hasj/wierook en vleugjes Kush verwachten, die in de nasmaak ook terugkomen. De goedgevormde toppen breken erg makkelijk en scheiden dan een doordringende geur af van citroen, dennen en een mengsel van zoete citrusvruchten.

Wat betreft de medicinale eigenschappen heeft Chupacabra een aantal troeven in de hand met betrekking tot stress en spierpijn. Dat gezegd hebbende, recreatieve gebruikers hoeven zich niet genegeerd te voelen, want de grote kracht van deze hybride laat je in een geweldige en inzichtgevende stemming achter.


Merk SickMeds Seeds
Genetica 75% Sativa
Ouders The |Wreck x Strawberry Fire
Bloeitijd 8-10 weeks
THC 17.9%
CBD 0%
Opbrengst Indoor 550 g/m2
Oogst (Outdoor) Eind Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.