Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Bizarre (SickMeds Seeds) regular

Bizarre (SickMeds Seeds) regular

De door Indica gedomineerde soort (70%) Bizarre is een soort met meesterlijk complexe genen en een verleidelijk karakter. Aromatisch, intens en 'Bizarre' zijn slechts enkele termen om deze prachtige hybride te omschrijven. Haar makkelijke, snelbloeiende en hoogrenderende karakter maken haar de ideale plant voor zowel beginners als veteranen.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

65,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 10 (regular) € 65.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

SickMeds Seeds - Bizarre: een zoete geur en een zelfs nog zoeter smakende hybride

Bizarre alias Ultraviolet heeft een intens uiterlijk, smaak en geur en is een extra speciale hybride. Haar onderscheidende paarse en rode kleuren maken van deze soort een parel voor het oog. De forse en opvallende buitenkant gaat samen met een bevredigend zoete dieselsmaak.

De hybride maakt, voor wat betreft esthetiek en afkomst, haar beide namen waar. Haar achtergrond, of beter haar wortels, is zeer intrigerend - ze is afkomstig uit een kruising genaamd 'Boognish Rising' van de beroemde Black Rise en Outlaw's Double Purple Doja. SickMeds was echter nog niet tevreden hiermee en vervolgde de reis van de soorten door ze terug te kruisen met hun eigen Black Rose F9 die, na een paar tests, later gekruist werd met Boognish rising BX, die op haar beurt na wat tests, gekruist werd met hun fenotype van Double Sour Diesel... PFOE!

Doordat ze in haar hart een Indica is (of moeten we zeggen in haar wortels?) kan Bizarre zowel binnen als buiten groeien. Haar karakter zorgt ervoor dat ze makkelijk te kweken is, snel bloeit en een hoge opbrengst heeft, en dit maakt haar ideaal voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Je kunt erop rekenen dat je na 50-55 dagen de oogst binnen kunt halen, die dan zo'n 400/450 g/m² bedraagt.

Bizarre heeft (hoe bizar het ook klinkt - sorry) een aantal fenotypen (fysieke kenmerken) waarvan de geuren uiteenlopen van verrotte bessengeur en Citrus Diesel tot aan pittige aroma's. De fenotypen zijn evenwel allemaal paars. Met name gebruikers die lijden aan slapeloosheid, misselijkheid, migraine en artritis zullen deze soort kunnen waarderen.

Haar zoete en toch pittige aroma zal je latente gevoelens van vreugde en euforie aanwakkeren. Cannabiskenners zullen net zo veel van Bizarre genieten als van Buddy Bandits.


Merk SickMeds Seeds
Genetica 70% Indica
Ouders Double Sour Diesel x Black Rose x Double Purple Doja
Bloeitijd 55-55 days
THC 14.5%
CBD 0.4%
Opbrengst Indoor 400 g/m2
Oogst (Outdoor) Eind September
Beschikbaar Als Regular Zaden
CBD:THC 1 : 36.3
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.