Kanna Smart Liquid

(91)

Kanna is een krachtige Zuid-Afrikaanse plant die de stemming verbetert en de geest ontspant. Dit krachtige kruid is nu verkrijgbaar in een nieuwe, eenvoudig te gebruiken e-liquid die werkt in elke elektronische sigaret. Hiermee wordt een snelle en handige manier geboden om het gewicht van de wereld van je schouders te halen.

22,50
13,50 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (79)
 • Vragen (0)
 • Insights
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

KANNA SMART LIQUID: EEN OPWEKKENDE HIGH VOOR ONDERWEG

Belangrijk: Vanwege wijzigingen de EU regelgeving, zullen wij dit product vanaf 1 juli 2019 niet meer verkopen. Wees er dus snel bij !

De Kanna Smart Liquid is een ultra zuiver, alkaloïden concentraat die kan worden gevaporiseerd in elke standaard elektronische sigaret. De effecten zijn onmiddellijk voelbaar en intens, waardoor deze e-liquid ideaal is om Kanna per trekje te ontdekken. De dosis kan exact naar jouw wens worden aangepast.

Kanna wordt al duizenden jaren traditioneel gebruikt door de inheemse stammen in Zuid-Afrika en is een fantastisch stimulerend kruidenmiddel, die een sterke bedwelming veroorzaakt. Historisch werd het gebruikt door krijgers die terugkeerden uit de strijd, zodat ze konden ontspannen en zich opnieuw konden verbinden met de gemeenschap.

Waarschuwing: Het effect van Kanna Smart Liquid is intens en komt al na 2-3 inhaleringen. Wanneer je niet bekend bent met het gebruik van Kanna is het aan te raden om de tijd te nemen na de eerste inhaleringen voordat je verder gaat met de volgende.

SMART LIQUIDS WERKEN IN ELKE ELEKTRONISCHE SIGARET

De Kanna Smart Liquid is speciaal ontworpen voor gebruik in elke elektronische sigaret om een handige manier te bieden om jezelf te doseren met dit psychoactieve kruid. Elke milliliter Smart Liquid gaat meer dan 120 trekjes mee, waarbij de effecten al voelbaar zijn na 2-3 keer inhaleren. Het produceert dezelfde, directe verbetering van de stemming en bedwelming als de gedroogde versie en de poedervorm, maar allemaal in een prettige, smakelijke damp!

Kanna Smart Liquid is geschikt voor veganisten
Ingrediënten: Sceletium tortuosum extract, PEG-400 (VG/PG - 60/40)
Een flesje bevat 2,5ml Kanna Smart Liquid

Het is bekend dat Kanna Smart Liquid, net als vele andere e-liquids, soms plastic/polycarbonaat tanks kan beschadigen. Voor de beste resultaten raden we aan deze e-liquid in een glazen/pyrex tank te gebruiken.

WAARSCHUWING

Combineer Kanna nooit met SSRI's, MAO-remmers of andere receptgeneesmiddelen.

Video

Volume 2,5 ml

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (91)
  (91)
  08/Jun/2019

  Muy fuerte pero controlable
  Un fuerte potente efecto embriagador que dura minutos ...controlable al 100% muy buen producto

  31/May/2019

  Taste is pretti good !
  Very pleasant taste followed by a nice headrush and a real smooth afterglow... Fast acting (like most kana products) after 3/5 puffs. Noticable effects for about one to one and a half hours.

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  29/Apr/2019

  Super produit !
  Super produit ! 2 ou 3 tafs bien profondes tous les soirs et... Cooooool! effets assez proches de la MDMA en plus soft

  29/Apr/2019

  Discreto ma...
  L'efficacia del prodotto varia a seconda del dosaggio. Io l'ho diluito al 50% con liquido nicotina 10% gusto ciliegia (con 2,5 ml di e-liquid), e ti porta in uno stato inebriante se assunto in piccole dosi (7-8 boccate). Se si supera questo dosaggio tende ad abbioccare un po o provocare leggera cefalea. Tutto sommato, appena si comprende bene come dosarlo non è male. Un punto a sfavore è però l'effetto che causa alla resistenza della e-sig, sporca devvero tantissimo e accorcia moltissimo la sua vita. Sarebbe bene utilizzarne una solo per questo liquido.

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  20/Apr/2019

  trop bizarre pour moi
  une sensation de cerveau qui se dilate...space mais pas vraiement mon truc, je m attendais à un relaxant sans effet psy

  01/Apr/2019

  Great relaxant
  Really nice to come home and have a few puffs of this to wind down - it smacks you in the face when it comes on but it's a very pleasant state!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Insights

Negative Positive Banner

Zamnesia’s Kanna Smart Liquid is een indrukwekkend product met lang aanhoudende effecten. Het is extreem krachtig en kan na enkele trekjes al inslaan met het volledige gewicht van de Kanna ervaring. Het flesje zal lang meegaan, zeker als je overweegt dat je ongeveer 120 trekjes uit een ml kan halen. Het flesje heeft ook een handige schenktuit, waardoor het gebruik eenvoudig is.

Het enige waar je voor op moet passen, is dat het moeilijk te bepalen is wat de effecten zijn als je Kanna voor het eerst gebruikt. Dit is echter een algemeen kenmerk van Kanna is dus niet uitsluitend van toepassing op deze smart liquid. Het klinkt vreemd, maar Kanna kan zowel als stimulerend of verdovend middel worden gebruikt. Toen ik het gebruikte, merkte ik in eerste instantie een bedwelmende rush in mijn hoofd, die ongeveer 10 minuten bleef hangen, gevolgd door een lange periode van concentratie en motivatie. Anderen op kantoor raakten bedwelmd en bleven in die toestand hangen, niet in staat de volgende uren ook maar iets uit te voeren, behalve chillen. Als je het echter al eens gebruikt hebt, zal je een goed idee krijgen van wat je in de toekomst kan verwachten.

Een volledige beoordeling van Zamnesia’s Kanna Smart Liquid is te lezen op ons blog

Voordelen:

 Groen plusteken Krachtig
 Groen plusteken Houdt lang aan
 Groen plusteken Eenvoudig te gebruiken in je vaporizer
 Groen plusteken Klein formaat en makkelijk te bewaren  

Nadelen:

 Rood minteken Je weet pas of het jou stimuleert of kalmeert totdat je het hebt gebruikt.

         
  Josh  

Geschreven door: Josh
Schrijver, psychonaut en cannabis liefhebber Josh is Zamnesia's eigen expert. Hij besteedt zijn dagen ergens op het platteland, waar hij duikt in de verborgen diepten van alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kanna Smart Liquid
Kanna Smart Liquid
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.