Amnesia Haze (Soma Seeds) feminized

(3)

Amnesia Haze van Soma Seeds is een all-time favoriet van de ervaren roker. De gecompliceerde achtergrond van deze soort verenigt enkele van de allerbeste kwaliteiten in één plant. Met een sterke high en hoge opbrengsten; dit is een plant voor de kenners.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Soma Seeds - Amnesia Haze: Cannabis van de bovenste plant voor de kenner

Amnesia Haze van Soma Seeds is een door Sativa gedomineerde hybride met een complexe genetische achtergrond. Ze combineert de genen van Zuidoost-Aziatische soorten met Jamaicaanse Haze, met nog wat Afghaan-Hawaïaan mix als extraatje. Dit resulteert in een plant met een hoog THC-gehalte en een intense, onvergetelijke smaak.

De smaak en geur van de rook heeft een fruitige, stevige en verse smaak, die velen verwachten van een kwaliteitshaze. Je kunt van deze soort een sterke, psychedelische high verwachten. Deze is geschikt voor de doorgewinterde veteraan en de liefhebber van Haze, want iedereen die net begint met blowen, zal direct onder de tafel liggen. Dat betekent niet dat het groentje haar niet zou moeten roken, als je maar weet dat het een sprong in het diepe is. Zoals de meeste Hazesoorten is deze uitermate geschikt om alles even uit te schakelen en zo te ontstressen en te ontspannen.

Amnesia Haze is bestemd voor de geduldige kweker, want ze heeft een lange bloeiperiode; de beloning is de moeite meer dan waard, aangezien deze soort hoge opbrengsten van prijswinnende wiet produceert. Zoals de meeste door Sativa gedomineerde hybriden kan deze plant behoorlijk lang worden. Hier moet je wel rekening mee houden wanneer je een plekje uitzoekt om haar te kweken. Ze is ook voornamelijk geschikt voor de binnen- en kaskweek. Als je haar buiten kweekt, moet je extra voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat ze genoeg zonlicht vangt en dat je haar goed verzorgt, want ze is gevoelig voor slechts weer, insecten en slechte irrigatie.

Voor een optimale opbrengst gun je haar 12-13 bloeiweken. Hoewel dit een lange tijd is die waarschijnlijk velen zal afschrikken, is de investering van tijd en moeite meer dan de moeite waarde. Deze plant is er voor de kenner en is een essentiële toevoeging aan de collectie van iedereen die de zeldzame, verfijnde dingen in het leven waardeert. Als je het eindproduct eenmaal in handen hebt, zul je niet meer terugblikken; dit gouden stof moet gekoesterd worden.

Deze soort is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Maar zoals net al werd opgemerkt, zou je voorzichtig moeten zijn met het buiten kweken, aangezien dit een gevoelige plant is.

De planthoogte kan variëren tussen de 1 en 1,5 meter en je kunt een oogst verwachten van ruwweg 600 g/m² voor je geïnvesteerde tijd.

High Times Cannabis Cup awards:
Amnesia Haze van Soma Seeds heeft meerdere prijzen gewonnen. In 2004 won ze in de algemene categorie Beste Cannabis en onlangs heeft ze de eerste prijs gewonnen in de Sativacategorie bij de 2012 awards.

Amnesia Haze (Soma Seeds) feminized Product Informatie
Merk Soma Seeds
Ouders Asian genetics
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 12-13 weken
THC Hoog
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    31/May/2013

    Gut
    Gute Sorte guter ertrag nehm sie gern wieder

    D. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Haze (Soma Seeds) feminized
Amnesia Haze (Soma Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.