NYC Diesel (Soma Seeds) feminized

NYC Diesel van Soma Seeds is een van de meest succesvolle en populaire door Sativa gedomineerde soorten die beschikbaar zijn. Haar sterke highs en gulle opbrengsten zullen je doen verlangen naar meer. Dit is een echte winnaar - onmisbaar in iedere kweekruimte of tuin.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Soma Seeds - NYC Diesel: Een prijswinnende Sativa en een absolute must

NYC Diesel van Soma Seeds dankt haar naam aan haar afkomst uit New York, waar ze voor het eerst verwekt werd. Ze heeft een interessante genetische achtergrond, die een mix van Mexicaanse Sativa en Afghaanse en Hawaïaanse Indica's schijnt te zijn. Dit resulteerde in een onvergetelijke soort die een all time favoriet is in Amsterdamse coffeeshops.

De rook smaakt en ruikt fruitig, denk aan rode grapefruit en sterke, zure citrus. Ze zal een sterke cerebrale high veroorzaken met een licht lichamelijk stoned effect. Hierdoor is dit een geweldige keus voor als je met vrienden bent of als je een beetje focus of inspiratie nodig hebt; ze zal je creatieve sappen doen stromen! NYC Diesel is een geweldige manier om stress mee te verlichten en daarom is ze ook populair onder medicinale gebruikers en hen die tot rust willen komen.

Deze soort kan de kolos der toppen worden, ze wordt erg hoog en produceert een aantal dikke, brede, diepgroene bladeren die in de oogstperiode paars verkleuren. Soma zegt dat er planten zijn geweest die boven de 3,5 meter uittorenden; hoewel deze soort geschikt is om buiten te kweken, zal ze pas echt gedijen onder de hierboven genoemde tropische omstandigheden en als ze veel verzorging krijgt. Onder standaardomstandigheden kun je dezelfde hoogten verwachten als bij andere Sativahybriden. Deze soort vindt het ook prima als je haar flink snoeit, dit moedigt haar aan om bovenin grote toppen te produceren.

NYC Diesel van Soma Seeds is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Voor een optimale opbrengst laat je haar 70-80 dagen bloeien; de planthoogte kan variëren van grofweg 1,2 tot 1,5 meter onder normale omstandigheden. Je kunt voor je moeite een opbrengst verwachten van 400-500 g/m².

High Times Cannabis Cup awards:
NYC Diesel van Soma Seeds won in 2001, 2003 en 2004 bij de High Times Cannabis Cup awards de tweede prijs in de categorie Beste Sativa.

NYC Diesel (Soma Seeds) feminized Product Informatie
Merk Soma Seeds
Ouders Mexican Sativa x Afghani
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 11-12 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) 150cm
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Tot 500g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
NYC Diesel (Soma Seeds) feminized
NYC Diesel (Soma Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.