Somalicious (Soma Seeds) feminized

Somalicious is de allerbeste als het op smaak aankomt. Ze smaakt zo goed dat het de inspiratie werd voor de naam; en als je de geweldige smaak combineert met de korte bloeitijd en de zware, stonede high, krijg je een soort die waarschijnlijk door alle Indicaliefhebbers met open armen wordt ontvangen in hun kweekruimtes.

65,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 65.00
 • Aantal zaden: 5 € 65.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Soma Seeds - Somalicious: Een door Indica gedomineerde plant met een vrolijke, serene high

De meesterbreinen van Soma Seeds hebben deze verleidelijke soort cannabiszaadjes gecreëerd door LA Confidential te kruisen met Lavender. Dit resulteerde in Somalicious, een plant die een paar van de lekkerste toppen produceert en veel potentiële kracht in zich draagt. Bovendien is Somalicious, zoals veel soorten van Soma, goed geschikt voor het maken van waterhasj.

Als je haar rookt, produceert Somalicious een sterke hasjsmaak, die vergezeld gaat van een nazinderende zoetheid bij het uitademen. De high die ze produceert is een zware stone. Deze vermindert de spanning in je lichaam en brengt je geest in een serene staat. Hij is ideaal voor luie zondagen op de bank terwijl je naar muziek luistert of om met vrienden te delen en overal lachende gezichten om je heen te zien.

Somalicious is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Als je de buitenkweek overweegt, moet je wel weten dat Somalicious een warm klimaat vereist. Omdat ze door Indica gedomineerd wordt, wordt ze niet erg hoog, in de binnenkweek maximaal 1,2 meter. Haar korte postuur maken haar tot een goede kandidaat voor geavanceerde staaktechnieken of superkweektechnieken, want ze is in die omstandigheden makkelijk te snoeien. Ze heeft een bloeiperiode van ongeveer 70 dagen en produceert een opbrengst van meer dan 25 g/plant. Zoals reeds vermeld is Somalicious ook goed geschikt voor het maken van waterhasj.

Hoewel deze soort niet de reputatie heeft die een paar van de grote namen wel hebben, is ze wel een soort van goed bewaard geheim - vaak zeer gewild onder mensen die haar al eens geproefd hebben. Als je op de markt op zoek bent naar een vrolijke, ontspannende Indica, is Somalicious misschien de juiste plant voor jou.

Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Ouders Lavender Haze x L.A. Confidential
Bloeitijd 10 weeks
Opbrengst Outdoor Laag
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Somalicious (Soma Seeds) feminized
Somalicious (Soma Seeds) feminized
Somalicious (Soma Seeds) feminized
Somalicious (Soma Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.