SO G Kush (Soma Seeds) feminized

(1)

SO G Kush cannabiszaadjes zijn de krachtige combinatie van een paar zeer grote soorten. Als je op zoek bent naar een door Indica gedomineerde soort met goed gekweekte genen, hoef je niet verder te zoeken - SO G Kush zal je op je gemak stellen met haar geweldige smaken en sterke ontspannende high. Het is bovendien een gemene waterhasj!

65,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 65.00
 • Aantal zaden: 5 € 65.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Soma Seeds - SO G Kush: Een krachtige Indica met een paar echt hoogwaardige genen

SO G Kush van Soma Seeds is de unieke mix van de illustere OG Kush, L.A. Confidential en Trainwreck - alle drie legenden op hun eigen manier. De hieruit voortgekomen soort cannabiszaadjes produceert hoge opbrengsten, verbluffende smaken en een lichamelijke stone die je goed weet te vloeren. Het is een geniaal staaltje Indica kweken.

SO G Kush produceert bij het roken een smaak die zoet en citrusachtig is bij het inademen en zeer scherp en aards bij het uitademen. De high zelf is ontspannend maar wel extreem sterk, zelfs de meest doorgewinterde roker zal zich door zijn joint heen moeten bijten. Omdat ze door Indica gedomineerd wordt, sluipt ze door je ledematen heen en ontspant daarbij je geest en vermindert je spanning. Overdrijf het niet met haar, ze kan je met gemak aan de bank vastnagelen.

SO G Kush is geschikt voor zowel de binnen- als de buitenkweek, buiten vraagt ze echter wel om een warm klimaat. Ze heeft een bloeiperiode van 10 weken, groeit op tot gemiddelde hoogte en kan opbrengsten produceren van 50 g/plant. Het is een geweldige soort om waterhasj mee te maken.

Over het geheel genomen heeft SO G Kush alles wat zo geliefd is in Indica's. Als je op zoek bent naar een hoogkwalitatieve Indica-ervaring, zouden dit wel eens de juiste cannabiszaadjes voor jou kunnen zijn.

Merk Soma Seeds
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Ouders OG Kush x L.A. Confidential x Trainwreck
Bloeitijd 10 weeks
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  24/Dec/2017

  3 out of 5 popt out
  Nothing bad about the Strain itself but i guess it was stored wrong or too long, never had any Probs with poping but all i got from here are shit. Sorry guys!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
SO G Kush (Soma Seeds) feminized
SO G Kush (Soma Seeds) feminized