Hash Heaven (Soma Seeds) feminized

Hash Heaven van Soma Seeds is gemaakt met behulp van een paar van de beste genen in Amsterdam en is een cannabissoort die gekweekt is speciaal met het oog op hasjliefhebbers. Als je de voorkeur geeft aan hasj om te kweken, zal deze soort je naar de hasjhemel begeleiden. Hash Heaven heeft een bloeitijd van 10-12 weken.

65,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 65.00
 • Aantal zaden: 5 € 65.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Soma Seeds - Hash Heaven: Een cannabissoort gemaakt door en voor hasjliefhebbers

Hash Heaven van Soma Seeds is een soort met een goede afkomst. In de jaren 80 bracht de beroemde zaadkweker Neville een voorbeeldig exemplaar van G-13 naar Amsterdam, alwaar hij deze plant kruiste met een klassieke hasj. Het resultaat gaf hij aan Soma Seeds, waar de soort verder verfijnd werd door Lavender eraan toe te voegen. Hiermee verkreeg de soort die kenmerkende zoete kwaliteit van Soma. Dit resulteerde in een cannabissoort die gemaakt is door en voor hasjkwekers, en daarom is de plant ook zo genoemd.

Als je haar rookt, produceert Hash Heaven een pittige en zoete smaak en geur. Ze produceert een geniepig naderbij sluipende, krachtige cognitieve high. De roes is helder, energiek en goed geschikt om overdag te roken. Soma zelf beveelt haar aan als prima soort om 's middags met je vriend(in) te savoureren en de zintuigen aan te scherpen voor de intieme momenten. Ze is ook goed geschikt om 's ochtends bij het opstaan te roken, als je je klaarmaakt om in en om je huis te klussen of een wandeling te gaan maken in de natuur - ze houdt je energiek en alert.

Je hoort ook wel eens dat Hash Heaven zeer effectief is voor medicinale patiënten die lijden aan chronische pijn.

Hash Heaven is een 50/50 hybride die beste wel gave resultaten produceert in een kweekruimte. Het is een veeleisende soort en je hebt aardig wat ervaring nodig om er het beste uit te halen, maar beginnende kwekers zouden nog steeds tevreden moeten zijn met de potentiële resultaten. Hash Heaven groeit op tot een hoogte van 1,5 meter en heeft een bloeitijd van 70-84 dagen. Je kunt voor je tijd en moeite een opbrengst verwachten van 40-60 g/plant.

Deze soort heeft veel te bieden. Als je van kwalitatieve hasj houdt, zul je zeer waarschijnlijk niet teleurgesteld raken in wat ze te bieden heeft.

Genetica 80% Sativa / 20% Indica
Ouders Hash Plant 13 x G13 Haze x Lavender
Bloeitijd 12-13 weeks
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Hash Heaven (Soma Seeds) feminized
Hash Heaven (Soma Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.