Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

SpaceShroom 'Venus'

SpaceShroom 'Venus'

Deze Psilocybe cubensis kweekset SpaceShroom 'Venus' werd ontwikkeld om heel snel resultaten op te leveren. Volg gewoon de instructies in de handleiding en na ongeveer vijf dagen zie je de eerste knopjes al - wacht nog eens vijf dagen om jouw eerste SpaceShrooms te oogsten. Alles wat je nodig hebt is een beetje geduld, wat water, en al gauw zul je op reis gaan naar de Avondster!

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 4.00/5 (1)

35,00 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Deze Psilocybe cubensis SpaceShrooms “Venus” is in het bijzonder ontwikkeld voor de ongeduldige Psilocybe cubensis fan – In plus minus 10 dagen zal het mogelijk zijn je eerste verse paddenstoelen te oogsten. Wat je nodig hebt om deze paddestoelen te laten groeien is wat geduld en een plantenspuit en je zult jezelf snel kunnen laten stralen naar de planeet der liefde.

Dit zijn de paar makkelijke stappen die je moet volgen voor je SpaceShrooms: Verwijder het deksel van het bakje met het substraat. Gebruik een plantenspuit om het substraat te bevochtigen; herhaal dit 1 tot 2 keer per dag tot je de eerste paddenstoel speldenknoppen ziet – het substraat moet niet te nat worden, dus overdrijf niet. Doe het deksel weer op het bakje en leg een natte ademde doek (bijv. keukenpapier) over de openingen van het deksel. Na ongeveer 5 dagen zul je de eerste speldenknoppen zien – stop nu met bevochtigen en haal de doek weg, voor je het deksel weer terug op het bakje zet. De SpaceShrooms zullen nu verder groeien tot ze de hele ruimte onder het deksel gevuld hebben – dit zal ongeveer nog 5 dagen duren. Je kunt dit proces 2 keer herhalen, de derde oogst zal minder zijn, omdat het substraat geleidelijk zijn benodigde voedingstoffen voor het produceren van de SpaceShrooms zal verliezen.

Vers geoogste SpaceShrooms kunnen to 10 dagen bewaard worden in een donkere en koele plaats – zoals je koelkast, op een temperatuur die niet hoger is als 4°C. Gedroogde SpaceShrooms kunnen tot een jaar lang bewaard worden (maar verliezen wel langzaam hun kracht verliezen).

Je kunt de SpaceShrooms vers eten of verwerken in hete of koude gerechten, een thee of een ander verzinsel. Als het je eerste keer is dat je de SpaceShrooms gebruikt raden we je aan te beginnen met een dosis van 10 gram (1gram droog) om te testen wat voor impact ze hebben op je geest. Als het je eerste keer is raden we ook aan om een nuchter persoon erbij te hebben.

WAARSCHUWING:
Houd de SpaceShrooms buiten bereik van kinderen en personen onder de 18 jaar. Gebruik geen SpaceShrooms in combinatie met drank, andere drugs of voorgeschreven medicijnen. Om voor de hand liggende redenen raden we ook vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven af om SpaceShrooms te consumeren. Consumeer ook geen SpaceShrooms als je aan een reeds bestaande psychische stoornis of depressie lijdt. Neem ook geen deel aan het verkeer en bedien geen machines voor tenminste 8 uur na inname.

VIDEO


   


  Door op 28/Jan/2014 :
  (4)

  Titel : Viens sur Venus, on est bien !
  Reactie : Je recommande pour les débutants, le principe de la boîte est excellent, et la culture est très simple, cependant je la trouve un peu petite pour le prix (en comparaison avec les autres growkits) et les flush suivant le premier sont maigres.. Pour ce qui est du trip, c'était le premier, donc petite dose, mais très agréable et euphorique, une dose un peu plus forte la prochaine fois afin d'explorer un peu plus Vénus ! Enjoy


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.