Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

SpaceShroom 'Neptune'

SpaceShroom 'Neptune'

Met deze SpaceShroom kweekset 'Neptune' kun jij in een kort tijdsbestek een goede hoeveelheid Psilocybe cubensis kweken. Volg gewoon de instructies in de handleiding en na ongeveer vijf dagen zul je de eerste knopjes tevoorschijn zien komen - daarna duurt het nog maar vijf dagen extra voordat je jouw SpaceShrooms kunt oogsten. Alles wat je nodig hebt is een paar dagen geduld!

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 3.00/5 (2)

35,00 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Deze SpaceShrooms ‘Neptune’ kweekset is ontwikkeld om een stevige hoeveelheid Psilocibe cubensis te produceren in een extreem korte tijd – als je geen fouten maakt zie je de eeste pins (speldenknoppen) al na 5 dagen. De enige benodigdheden om dit Fruit van de Goden te kweken is wat water en geduld.

Zo werkt het: Verwijder eerst de deksel van de container en vervolgens de deksel van de binnenbak met substraat (die van de binnenbak kun je weggooien). Bevochtig het substraat één- tot tweemaal daags met een geringe hoeveelheid water (niet teveel! Het substraat moet licht vochtig zijn en niet kleddernat). Doe de deksel van de container weer op de kit en plaats een schone, vochtige, ademende doek (zoals een keukenpapiertje) over de gaatjes in het deksel. De eerste pins (speldenknoppen) verschijnen na zo’n 5 dagen. Als de eerste pins (speldenknoppen) boven de grond zijn hoef je het substraat niet meer te bevochtigen. Ook de vochtige doek mag worden verwijderd. Laat de deksel op de bak en laat de SpaceShrooms nog zo’n 5 dagen doorgroeien tot ze de ruimte onder de deksel geheel vullen. Nu zijn ze klaar voor de oogst. Dit proces kun je 2 keer herhalen, maar de opbrengst van de latere flushes zal minder zijn omdat de voedingsstoffen opraken.

Na de oogst zijn de SpaceShrooms 10 dagen houdbaar op een koele en donkere plaats. Wij adviseren een koelkast met een temperatuur van 4°C. Gedroogd kun je de SpaceShrooms tot een jaar bewaren.

SpaceShrooms je rechstreeks consumeren, of je kan ze verwerken in koud of warm eten en drinken. Als je er thee van maakt, let dan op dat je geen kokend water gebruikt omdat dit de werkzame stoffen afbreekt. Als je nog nooit SpaceShrooms gebruikt hebt, raden wij aan om niet meer dan 10 gram verse paddestoelen te gebruiken (of 1 gram gedroogd) om te zien hoe je erop reageert. Als je geen ervaring met psychedelica hebt, is het verstandig om een trip sitter erbij te hebben.

WAARSCHUWING:
Gebruik SpaceShrooms niet in combinatie met andere drugs, alcohol of (zware) medicijnen. Niet gebruiken in geval van zwangerschap of borstvoeding. Gebruik geen SpaceShrooms bij depressiviteit of bij een verleden van psychische problemen. Tot 8 uur na inname niet deelnemen aan het verkeer en geen gevaarlijke machines bedienen. SpaceShrooms zijn niet geschikt voor personen onder 18 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren.

VIDEO


   


  Door op 25/Mar/2014 :
  (5)

  Titel : Snel
  Reactie : Snelle manier om aan paddo's te raken. Zeer simpel om te kweken. Op 10 dagen heb je verse paddo's.

  Door :
  (1)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.