Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

SpaceShroom 'Uranus'

SpaceShroom 'Uranus'

Met deze SpaceShroom kweekset 'Uranus' is het makkelijk om binnen een kort tijdsbestek een goede hoeveelheid Psilocybe cubensis te oogsten. Je zult na ongeveer vijf dagen de eerste knopjes zien - en na nog eens vijf dagen kun je de paddo's plukken. De planeet Uranus is uniek in het zonnestelsel, zijn draai-as is zijwaarts gekanteld, en onze SpaceShrooms doen hetzelfde met je geest.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 1.00/5 (1)

35,00 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

De SpaceShrooms kweekset ‘Uranus’ staat gegarandeerd voor een goede opbrengst van Psilocybe cubensis in een ongelofelijk korte tijd. De eerste tekenen van paddo’s zijn al na 5 dagen zichtbaar. En alles wat je nodig hebt om deze jongens te kweken is een beetje water en wat geduld. ‘Uranus’ is een toepasselijke naam voor deze paddo’s, want net zoals de planeet Uranus een gekantelde as heeft, zorgen deze paddo’s ervoor dat je gedachten haaks de andere kant op gaan.

Zo werkt de kweekset: Verwijder eerst de deksel van de container en verwijder vervolgens de deksel van de binnenbak met substraat (de deksel van de binnenbak kun je weggooien). Besproei de het substraat één- tot tweemaal daags met een klein beetje water (let op dat je niet teveel sproeit – het substraat moet licht vochtig zijn, niet doorweekt). Plaats de deksel van de container weer op de kit en leg een vochtig, ademend doekje (keukenpapier werkt perfect) over de gaten in de deksel. De eerste pins (speldenknoppen) verschijnen na ongeveer 5 dagen. Zodra de eerste pins (speldenknoppen) zichtbaar zijn hoef je de kweekset niet meer te besproeien. Ook het vochtige doekje kun je verwijderen. Houdt de deksel op de container en laat de SpaceShrooms nog 5 dagen groeien totdat de ruimte onder de deksel gevuld is met paddenstoelen. Dit proces kun je 2 keer herhalen, maar houdt er rekening mee dat de opbrengst van de latere vluchten zal lager zal zijn omdat de voedingsstoffen in het substraat uitgeput raken.

Na het oogsten kun je de SpaceShrooms zo’n 10 dagen bewaren op een koele, donkere plaats. Het beste kun je ze in de koelkast bewaren, op een temperatuur van 4°C. Als je de SpaceShrooms droogt zijn ze tot een jaar houdbaar.

SpaceShrooms kunnen meteen worden geconsumeerd door ze te kauwen en door te slikken, of verwerkt in koud of warm eten en drinken. Als je er thee van wilt zetten, gebruik dan geen kokend water omdat dit de werkzame stoffen afbreekt. Als je nog nooit SpaceShrooms gebruikt hebt, raden wij aan om niet meer dan 10 gram verse paddestoelen te gebruiken (of 1 gram gedroogd) om te zien hoe je erop reageert. Als je geen ervaring met psychedelica hebt, is het verstandig om een trip sitter erbij te hebben.

Totale opbrengst is 8 porties.

WAARSCHUWING:
Gebruik SpaceShrooms niet in combinatie met andere drugs, alcohol of (zware) medicijnen. Niet gebruiken in geval van zwangerschap of borstvoeding. Gebruik geen SpaceShrooms bij depressiviteit of bij een verleden van psychische problemen. Tot 8 uur na inname niet deelnemen aan het verkeer en geen gevaarlijke machines bedienen. SpaceShrooms zijn niet geschikt voor personen onder 18 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren.

VIDEO


   


  Door :
  (1)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.