Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

SpaceShroom 'Jupiter'

SpaceShroom 'Jupiter'

Jupiter is een echt zwaargewicht planeet, en deze SpaceShrooms kunnen veel gewicht aan jouw gedachtentrein toevoegen. Met deze SpaceShroom kweekset 'Jupiter' zul je binnen een kort tijdsbestek goede opbrengsten van Psilocybe cubensis-paddenstoelen oogsten. De eerste knopjes zie je al na ongeveer 5 dagen - en dan moet je nog slechts vijf dagen wachten voordat de SpaceShrooms klaar zijn.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 2.5/5 (4)

35,00 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (1)
 • Restricties

De SpaceShrooms grow- kit " Jupiter " zorgt voor een geweldige opbrengst van Psilocybe cubensis paddo’s en zijn binnen een zeer korte tijd klaar - na slechts 5 dagen kunt u de eerste tekenen van leven zien . En alles wat je nodig hebt om deze magische paddenstoelen te groeien is een beetje geduld . " Jupiter " is een goed gekozen naam voor dit paddo product ; de planeet Jupiter is een echt zwaargewicht en de effecten van paddo's kan veel van deze zwaartekracht toevoegen aan uw gedachtegang .

Hier is hoe deze grow- kit werkt: Verwijder de kap van de container en bevochtig het substraat met een beetje water 1 tot 2 keer per dag ( maar wees voorzichtig hier , dus niet overdrijven - de ondergrond moet alleen een beetje vochtig zijn en het moet op geen enkele manier in de buurt komen van natte grond ) . Plaats de kap weer op de houder en plaats een vochtige ademende doek ( keukenpapier is bijvoorbeeld een goede keuze ) op openingen in de kap . De eerste kleine paddestoel kopjes zullen verschijnen na ongeveer 5 dagen - zodra je die kopjes ziet , stop met het vochtig maken en verwijder het doek van de kap . Zet de kap terug op de container en laat de Spaceshrooms nog groeien voor 5 dagen . Na die 5 dagen zijn de ruimtes onder de kap gevuld. Deze procedure kan tot 2 keer worden herhaald , maar de opbrengst van de volgende oogsten kunnen lager uitvallen. Dit is omdat de voedingsstoffen in het substraat geleidelijk worden uitgeput .

Na het oogsten van de SpaceShrooms kunnen ze op een koele en donkere plaats worden opgeslagen voor maximaal 10 dagen . De perfecte keuze om ze op te slaan is de koelkast bij een temperatuur van 4 ° C. Goed gedroogde SpaceShrooms kunnen worden opgeslagen voor maximaal 1 jaar.

SpaceShrooms kunnen worden gegeten of gemengd worden in warm of koud eten en drinken. Als je ze in een thee wilt doen , gebruik dan geen kokend water - de actieve componenten in de paddo's beginnen te vervallen bij een temperatuur van 35 ° C ! Als u SpaceShrooms neemt voor de eerste keer , gebruik dan niet meer als 10 gram verse paddo’s ( of 1 g gedroogd ) om uit te testen wat voor invloed de effecten hebben op jouw. Als je onervaren bent , is het altijd een goed idee om een nuchter persoon bij je te hebben zitten.

Totale opbrengst is 8 porties.

WAARSCHUWING :
SpaceShrooms niet gebruiken in combinatie met alcohol , andere drugs of sterke voorgeschreven medicijnen - als u twijfelt , raadpleeg dan uw arts . Als u zwanger bent of borstvoeding geeft , dient u zich te onthouden van het nuttigen van SpaceShrooms . Als je depressief bent of een bekend of latent reeds bestaande psychische aandoening hebt , moet je niet SpaceShrooms gebruiken. Na inname van SpaceShrooms moet u niet deelnemen aan het verkeer of machines bedienen gedurende minstens 8 uur . SpaceShrooms zijn niet geschikt voor personen beneden de leeftijd van 18 . En moet buiten het bereik van minderjarigen worden gehouden.

VIDEO


   


  Door :
  (3)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door :
  (2)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door :
  (1)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door op 25/Mar/2014 :
  (4)

  Titel : nice shroomies
  Reactie : discovered the instruction video shortly after i started the kit. within ten days a nice amount of lovely shroomies. three flushes altogether


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Van Jack | 2014-05-20 19:13:07

Do the mushrooms need much or any sunlight?

administrator

A a place with bright daylight (or fluorescent or luminescent light) is ideal for these kits. Never put them in direct sunlight though.

Page: 1
Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.