Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

SpaceShroom 'Mercury'

SpaceShroom 'Mercury'

De naam Mercury past zeer goed bij deze speciale Psilocybe cubensis-kweekset, want net als de snelvliegende boodschapper groeien deze SpaceShrooms erg snel en kunnen ze je gedachtentrein echt goed op gang brengen. Met deze SpaceShrooms kweekset duurt het maar tien dagen voordat de SpaceShrooms klaar zijn voor de oogst. Als je het goed doet, zul je drie keer kunnen oogsten.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 1.5/5 (2)

35,00 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Deze SpaceShrooms grow-kit “Mercury” is ontwikkeld voor zeer snelle resultaten – het produceert een goeie oogst van Psilocybe cubensis paddenstoelen in een ongelooflijk kort termijn – na slechts 10 dagen zult u in staat om uw SpaceShrooms oogsten. Je hebt geen speciale kennis nodig – alles wat u nodig heeft is wat geduld en een water verstuiver. “Mercury” is een is een bijzonder goede naam voor dit paddo product ; planeet Mercurius is vernoemd naar de snel vliegende boodschapper aan de goden en deze paddo's zijn zeker een geweldige manier om de snelheid van uw denkproces te verhogen.

En hier is wat je moet doen : Verwijder de deksel van de container met het substraat en spuit het substraat vochtig met een beetje water, 1 tot 2 keer per dag ( maar overdrijf het niet - de ondergrond moet niet nat worden , spuit net genoeg water om het vochtig te houden ) . Plaats het deksel terug op de container en zet een vochtige ademende doek (bijvoorbeeld keukenpapier) over het deksel om de gaten te dekken . Nu duurt het ongeveer 5 dagen duren voordat de eerste kleine kopjes van de paddenstoelen komen opdagen - zodra je die kopjes ziet, stop dan met het vochtig houden en verwijder de doek van het deksel. Neem de deksel en plaats het terug op de container en geef de SpaceShrooms nog 5 dagen om te groeien . Na die 5 dagen zullen de SpaceShrooms de gehele ruimte onder het deksel vullen . U kunt dit proces nog 2 keer herhalen. De opbrengsten van de tweede en derde oogst zullen lager zijn omdat het substraat geleidelijk uitgeput raakt.

Na het oogsten van de SpaceShrooms moet je ze opslaan op een donkere en koele plaats . De maximale houdbaarheid van verse SpaceShrooms is 10 dagen . De beste plaats om ze in te houden is de koelkast , bij een temperatuur van 4 ° C. Uw gedroogde SpaceShrooms kan worden opgeslagen voor maximaal 1 jaar .

SpaceShrooms kunnen worden gemengd in warm-koud eten en drinken of direct opgegeten worden. Als je ze wil consumeren door midden van een warm drankje of warm voedsel besteed dan aandacht aan de temperatuur, omdat de werkzame stoffen in de SpaceShrooms beginnen af te nemen als de tempratuur boven 35 ° C komt! SpaceShrooms zijn zeer krachtige psychedelische paddenstoelen, en moeten worden benaderd met de nodige voorzichtigheid , als je ze voor de eerste keer , neem dan niet meer dan 10 gram verse SpaceShrooms ( of 1 g droog) om uit te zoeken welke invloed het effect op je heeft . Het is altijd een goed idee om een nuchter persoon als een trip sitter bij je te hebben.

Totale opbrengst is 8 porties.

WAARSCHUWING :
SpaceShrooms zijn niet geschikt voor personen onder de leeftijd van 18 . Houd ze buiten het bereik van minderjarigen ! SpaceShrooms zijn geen party drugs - en gebruik ze niet in combinatie met sterke voorgeschreven medicijnen, alcohol of andere drugs . Het spreekt voor zich zelf waarom zwangere en borstvoeding gevende vrouwen geen SpaceShrooms moeten innemen . Je moet niet SpaceShrooms innemen als je depressief bent ( zelfs slecht humeur is al een reden om af te zien van het gebruik ) of als je een latente of bekende psychische stoornis hebt . Na inname van de SpaceShrooms moet je niet een gemotoriseerd voertuig besturen of machines te bedienen gedurende minimaal 8 uur .

VIDEO


   


  Door :
  (2)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door :
  (1)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.