AK (Spliff Seeds) feminized

(1)

De feminized AK van Spliff Seeds is een van de beste keuzes voor de beginnende kweker: bloeit snel, is resistent tegen schimmel en gedijt goed in grond, kokos of hydro, kan hogere en lagere temperaturen aan en is bescheiden voor wat betreft voedingsstoffen. Het kruisen van een AK moeder en hun Northern Lights Special (90% Indica) maakte een plant met een geweldige opbrengst: binnenshuis 500 g/m².

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - AK: Harsachtige en keiharde toppen met een hoog THC-gehalte

De feminized AK van Spliff Seeds is de perfecte variëteit voor beginnende kwekers - de planten groeien erg gelijkmatig, zijn zeer goed bestand tegen schimmel, gedijen goed in grond, kokos of hydro, kunnen hogere en lagere temperaturen aan en stellen relatief weinig eisen met betrekking tot de voeding. Daarnaast hebben ze ook maar 8 bloeiweken nodig om een serieuze hoeveelheid wiet te produceren. Deze krachtpatser is het resultaat van het kruisen van een AK moeder en hun Northern Lights Special.

AK van Spliff Seeds is met haar 50-90 cm niet de grootste plant (buiten 135 cm), maar de opbrengst is meer dan royaal. Dit snelvurende geweer schiet enorme, harsachtige en keiharde toppen af met een hoog THC-gehalte en een scherpe, pittige smaak die aan edelhout doet denken. En deze groene monsterproducent heeft meer dan genoeg ammunitie: binnenshuis 500 g/m² (buitenshuis tot wel 1 kg, mits de condities perfect zijn). Eén kogel van deze wiet zal je gehemelte strelen met een zoete en pittige smaak, je lichaam verdoven en je geest opschudden.

AK van Spliff Seeds is een goede remedie tegen spierspanning, het premenstruele syndroom, spierpijn, gewrichtspijn, gebrek aan eetlust, neuropathische pijn, multipele sclerose, slapeloosheid en depressie.

AK (Spliff Seeds) feminized Product Informatie
Merk Spliff Seeds
Ouders Colombian Gold x Highland Thai x Mexican x Afghani 1
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 140cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    10/May/2017

    Snel en betrouwbaar
    Ik ben nog aan het kweken maar de plantjes groeien als kool. De levering ging vlot en het aanbod is gigantisch. Voor ieder wat wils dus. Ik kweek uitsluitend voor medicinale doeleinden. Een dikke duim voor Zamnesia!

    R. R.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AK (Spliff Seeds) feminized
AK (Spliff Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.