Crystal White (Spliff Seeds) feminized

(1)

De feminized Crystal White van Spliff Seeds is een waar harsmonster dat uit twee cannabissoorten voortkomt: Super Skunk en White Widow. Deze megaproducent produceert binnen 8-9 weken haar verbluffende oogst van 550-650 g/m². De toppen zijn compact en groot , hebben een zoete, bloemige geur, de smaak van ananas en een uitwerking die je uren lang stoned achterlaat. Hoge medicinale waarde.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - Crystal White: 8-9 weeks om 550-650g/m² te produceren

De feminized Crystal White van Spliff Seeds werd gecreëerd door twee beroemde soorten met elkaar te kruisen, Super Skunk en White Widow. Het resultaat van dat huwelijk is gewoon uitmuntend: de planten groeien zeer levendig, bijna onstuimig en het is een understatement om de opbrengst slechts 'gul' te noemen. Dit lid van de White-familie (80% Indica) trekt een sprintje door haar bloeiperiode, die slechts 8-9 weken duurt (voor de perfecte vorming van kristallen raden we je aan om haar een week extra te gunnen - buitenshuis kun je er rekening mee houden dat je eind september/begin oktober kunt gaan oogsten), en vormt grote, dichte toppen van een verbijsterende omvang. De toppen zijn werkelijk overladen met hars en zowel het THC- als het CBD-gehalte is hoog.

Crystal White van Spliff Seeds is niet alleen de kleinste plant, ze is met een hoogte van 110-130 cm (binnenshuis) ook zeer goed handelbaar en de indrukwekkend grote centrale top geeft je een idee van de omvang van de oogst - deze monsterproducent levert een kolossale hoeveelheid op van 550-650 g/m². De rook van Crystal White heeft de fruitige smaak van ananas en veroorzaakt een langdurend lichamelijk verdovend effect - en enkele zeer aangename bijwerkingen, zoals het tegengaan van kramp, ontstekingen, auto-immuunziekten, neuropathische pijn en spier- en gewrichtspijn. Daarnaast verlicht het afhankelijkheid en ontwenningsverschijnselen.

Crystal White (Spliff Seeds) feminized Product Informatie
Merk Spliff Seeds
Ouders Super Skunk x White Widow
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Hoog
CBD Hoog
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    02/Jun/2014

    Top
    Also vor einigen Wochen gab es ein wirklich schönes Angebot wo man wenn man 5 Auto Samen von Spliff Seeds bestellte diese netten Samen hinzubekam. Also es sind ein paar Wochen vergangen und es sind sehr robuste Pflanzen die ich Später auspflanzen werde. Nach dieses Wochen waren sie schön groß (ca. 12-16 cm). Ich habe sie nur einige Tage mit einer Leuchtstoffröhre bestrahlt weil die Sonne ausgereicht hatte diese Samen aufzupeppeln. Also auch hier mein besten Dank an das Zamnesia-Team für die nette Geste ich kann dies nur empfehlen. PS: Ich hatte sie in Torfquelltabletten aufgezogen

    N. T.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Crystal White (Spliff Seeds) feminized
Crystal White (Spliff Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.