Gold Rush Outdoor (Spliff Seeds) feminized

Ok, misschien gedijt feminized Gold Rush Outdoor van Spliff Seeds niet in Yukon, Alaska, maar dit is wel een van de Sativa's (85%) die het snelst oogstklaar zijn. De planten blijven goed hanteerbaar met hun 2 meter en zijn begin september klaar om geoogst te worden. Genen van Polm Gold, Purple power en Afghaan hebben samen deze aromatische soort met een verheffende high gecreëerd.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - Gold Rush Outdoor: Een van de snelst opgroeiende planten

De feminized Gold Rush Outdoor van Spliff Seeds zou waarschijnlijk niet zo goed gedijen in het Yukongebied in Alaska, maar we weten wel dat deze soort het erg goed doet in koudere klimaten en dat het een van de Sativa's is (85% in dit geval) die het snelst klaar zijn om geoogst te worden. Spliff Seeds mengde de genen van Polm Gold (moeder, uitgekozen om haar kracht en productie), Purple Power (vader, uitgekozen omdat hij erom bekend staat zeer vroeg oogstklaar te zijn) en Afghaan (voor meer harsproductie en om de anders verheffende high een lichamelijke stone mee te geven) en creëerde zo een variëteit die begin september geoogst kan worden. Sommige planten vertonen paarse vlekken naarmate ze de volwassenheid naderen.

Gold Rush van Spliff Seeds blijft - voor een door Sativa gedomineerde soort - met haar hoogte van 2 meter behoorlijk 'klein' en hanteerbaar en is, omdat het een erg sterke en stevige plant is met een hoge resistentie tegen schimmels en ziekten, makkelijk te kweken. Gold Rush produceert per plant 450 g zeer geurige wiet - wiet met een zoete, aardse, enigszins Dieselachtige geur en smaak. Dit spul zal je met haar mooi uitgebalanceerde high met een verheffend en cerebraal effect en een stevige lichamelijke roes de deining goed laten voelen.

Gold Rush Outdoor (Spliff Seeds) feminized Product Informatie
Merk Spliff Seeds
Ouders Polm Gold x Purple Power x Afghan
Genetica 15% Indica / 85% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Tot 450g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gold Rush Outdoor (Spliff Seeds) feminized
Gold Rush Outdoor (Spliff Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.