Jack F1 (Spliff Seeds) feminized

De feminized Jack F1 van Spliff Seeds is een zoete en pittige variëteit met een vleugje Haze die je een langdurige cerebrale high geeft en een ontspannende lichamelijke roes. Ze lijkt op een Indica en produceert veel hars, ondanks dat het een Sativaplant (75%) is en binnen 1,5 - 1,8 m wordt! Dit groene monster ontwikkelt een enorm centrale top. Pittig en zoet aroma met een vleugje kaneel.

29,90 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 29.90
  • Aantal zaden: 5 € 29.90
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - Jack F1: Ontwikkelt een enorm centrale top vol hars

De feminized Jack F1 van Spliff Seeds is het resultaat van het kruisen en terugkruisen van Skunk #1, Northern Light en een Mexicaanse Haze, en dit leverde een variëteit op die zo hoog wordt als een Sativa, maar eruitziet als een Indica. Het is voor 75% een Sativaplant en ze bereikt een hoogte van 1,5 - 1,8 meter binnenshuis (2-3 meter buitenshuis), maar haar uiterlijk is typerend voor een Indica en ze gaat van top tot teen gehuld in glanzend witte harskristallen. De bloeitijd van slechts 9 weken en de belachelijke grote harsproductie heeft ze overduidelijk te danken aan de invloed van Indica. Het aandeel van Sativa zorgt er aan de andere kant voor dat ze een enorm centrale top ontwikkelt. Als kweeksubstraat raden we aan: kokos en aarde - met genoeg ruimte.

Jack F1 van Spliff Seeds is een zeer aromatische soort en produceert wiet met een pittige en zoete geur met, als een kers op een taart, een vleugje kaneel. Een gemiddelde oogst loopt binnenshuis op tot 450-550 g/m² (buitenshuis is dat 400 g/plant). De rook heeft een pittige en zoete smaak met een ondertoon van Haze en veroorzaakt een langdurige cerebrale high die gepaard gaat met een zeer ontspannend lichamelijk effect. Het extreem hoge THC-gehalte zorgt ervoor dat deze cannabis zeer goed geschikt is voor medicinaal gebruik, bijvoorbeeld bij het bestrijden van angst, artritis, kramp, depressie, ontstekingen, slapeloosheid, gebrek aan eetlust, migraine, neuropathische pijn en spier- en gewrichtspijn.

Merk Spliff Seeds
Genetica 25% indica / 75% sativa
Ouders Skunk 1 x Northern Lights x Mexican Haze
Bloeitijd 9 weeks
THC Hoog
Opbrengst Indoor 450-550 g/m2
Opbrengst Outdoor 400 g/plant
Hoogte (Indoor) 1.5-1.80 m
Hoogte (Outdoor) 2-3 m
Oogst (Outdoor) Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jack F1 (Spliff Seeds) feminized
Jack F1 (Spliff Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.