Spliff Diesel (Spliff Seeds) feminized

De feminized Spliff Diesel van Splif Seeds is een lange, gezonde, donkergroene plant aangedreven door genetic van Sour Diesel en Northern Lights Special. Deze spichtige dame heeft wel ondersteuning nodig, zo zwaar zijn haar toppen. Spliff Diesel wordt 1,2 - 1,5 meter hoog en produceert binnen 10-11 bloeiweken 400 g/m². Geniet van de smaak van rijpe, rode grapefruit en een krachtige cerebrale high.

29,90 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 29.90
  • Aantal zaden: 5 € 29.90
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Spliff Seeds - Spliff Diesel: De smaak van Grapefruit en een krachtige cerebrale high

De feminized Spliff Diesel van Spliff Seeds is een lange Sativaplant (75%) die ontwikkeld werd door Sour Diesel te kruisen met Northern Lights Special. Om haar qua hoogte enigszins hanteerbaar te houden, is het verstandig om haar vegetatieve periode te beperken tot een maximum van 2-3 weken en haar continu onder het licht te houden. Door de invloed van Northern Lights Special is haar topstructuur verbeterd en zijn de toppen compacter geworden - de kans bestaat dat sommige toppen een beetje pluizig zijn, maar alleen de omvang al maakt alles goed. De toppen zijn erg lang, groot en zwaar - deze spichtige dame heeft misschien wel een soort van ondersteuning nodig om ervoor te zorgen dat ze niet onder haar eigen gewicht bezwijkt.

Spliff Diesel van Spliff Seeds heeft 10-11 weken nodig om volledig rijp te worden en bereikt binnen die periode een hoogte van 120-150 cm. Buitenshuis overstijgt deze boom van een plant de 3 meter - guerillakweek en buiten kweken onder het oog van nieuwsgierige buren is dus absoluut onmogelijk. Binnenshuis kan een gemiddelde oogst oplopen tot 400 g/m² wiet met een intens aroma van zure mandarijnen of grapefruit met een vleugje brandstof. De THC-rijke rook is een geweldig drijfgas waarmee je krachtig tot op cerebrale hoogten op kunt stijgen en daarnaast is het een ontspannende en pijnstillende remedie met de smaak van rijpe, rode grapefruit. Daarnaast heeft de rook ook medicinale waarde bij het bestrijden van hoofdpijn, pijn in de lende, rugpijn, verminderde eetlust, artritis, ontstekingen en migraine.

Merk Spliff Seeds
Genetica 25% indica / 75% sativa
Ouders Sour Diesel x (Afghani 1 x Hawaiian Sativa) x NL Special
Bloeitijd 10-11 weeks
THC Gemiddeld
Opbrengst Indoor 400 g/m2
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 1.2-1.5 m
Hoogte (Outdoor) 3-3.5 m
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Spliff Diesel (Spliff Seeds) feminized
Spliff Diesel (Spliff Seeds) feminized